Home / Showbiz / Φωκάς Ευαγγελινός: «Με την Demy πήγαν όλα λάθος στην Eurovision»
Φωκάς Ευαγγελινός: «Με την Demy πήγαν όλα λάθος στην Eurovision»
Παρασκευή, 10.5.2024, 21:01
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν έφταιγαν οι διοργανωτές γιατί η δική μας ομάδα, όταν ρώτησα αν επιτρέπεται να κατέβει με την κούνια, μου είπαν ότι το έχουν κανονίσει και όταν πήγαμε εκεί δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση” δήλωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι μετρ της Eurovision καθώς έχει επιμεληθεί πάρα πολλές συμμετοχές. Ο επιτυχημένος χορογράφος μίλησε το περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο για τις συμμετοχές που ξεχωρίζει, αλλά και για αυτήν που τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά.

Από όλες τις φορές που έχετε πάει ως σκηνοθέτης και χορογράφος στην Eurovision, ποια συμμετοχή κρατάτε στην καρδιά σας και ξεχωρίζετε;

Θα πω την Έλενα Παπαρίζου όχι όμως επειδή πήραμε την πρώτη θέση, γιατί είναι η Έλενα Παπαρίζου, είναι θεά, είναι φωνάρα, είναι σκηνικά καταπληκτική και της άξιζε η 1η θέση. Αλλά και ένα άλλο τραγούδι, το «Hold Me», που είχαμε πάει με το Αζερμπαϊτζάν του Δημήτρη Κοντόπουλου, είναι κάτι που μου έχει μείνει. Πήραμε τη 2η θέση και με είχε συγκινήσει επίσης.

Υπήρξε κάποια φορά που πήγατε στην Eurovision και δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είχατε υπολογίσει;

Η φορά που ζήτησα έντονα αλλαγές ήταν με την Demy, αλλά δεν έφταιγαν οι διοργανωτές γιατί η δική μας ομάδα, όταν ρώτησα αν επιτρέπεται να κατέβει με την κούνια, μου είπαν ότι το έχουν κανονίσει και όταν πήγαμε εκεί δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Τότε είχαν πάει πολλά πράγματα λάθος, δυστυχώς.