Θλίψη στην Κοζάνη για τον θάνατο ενός νέου παιδιού μετά από τροχαίο στην Εράτυρα. Ο άτυχος οδηγός έχασε τη μάχη ζωής που έδινε στα χέρια γιατρών. Οι γονείς του έδωσαν τη συγκατάθεσή τους, για δωρεά οργάνων…

Έφυγε τελικά, από τη ζωή ο 33χρονος από την Εράτυρα Κοζάνης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, που σημειώθηκε έξω από την κωμόπολη του Βοϊου και έδινε μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος 33χρονος ήταν πολυτραυματίας, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς στο Μαμάτσειο να καταφέρνουν αρχικά να τον κρατήσουν στη ζωή. Τον διασωλήνωσαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη. Εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Οι γονείς του 33χρονου, σε μια γενναία και σημαντική κίνηση, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων του, ενώ να σημειωθεί πως στην Εράτυρα ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η κηδεία του άτυχου νεαρού, ο οποίος διέμενε μόνιμα στον Καναδά και επισκεπτόταν τακτικά την Εράτυρα, θα γίνει την Τετάρτη, στη 13:00 το μεσημέρι, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10 το πρωί.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Το τροχαίο στην Εράτυρα Κοζάνης
Ο 33χρονος οδηγός αυτοκινήτου εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του οχήματος σε κολώνα, στην είσοδο της Εράτυρας στην Κοζάνη.

Από την πρόσκρουση του οχήματος ο 33χρονος τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον νεαρό οδηγό και διεκομήσθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών τόσο στην Κοζάνη, όσο και αργότερα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο οδηγός εξέπνευσε.