Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής σειράς Senna

Προετοιμαστείτε να παρασυρθείτε από τον κόσμο της Formula 1 που τροφοδοτεί την αδρεναλίνη καθώς ο γίγαντας ροής βίντεο Netflix δημοσιεύει το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη βιογραφική του σειρά Senna. Το teaser υπόσχεται ένα συγκλονιστικό ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η σειρά Senna βυθίζεται βαθιά στη λαμπρή καριέρα και τη συναρπαστική ζωή του Ayrton Senna, ενός αληθινού θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με 41 νίκες στα Grand Prix με το όνομά του, η κληρονομιά του Senna συνεχίζει να εμπνέει, ακόμη και δεκαετίες μετά τον τραγικό θάνατο του σε ηλικία 34 ετών κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο το 1994.

Ο Gabriel Leone ενσαρκώνει τον εμβληματικό οδηγό, ο οποίος ζωντανεύει την ιστορία του Senna καθώς το teaser προσφέρει μια ματιά στην αξιοσημείωτη νίκη του Senna στο Grand Prix της Βραζιλίας το 1991, έναν αγώνα γεμάτο προκλήσεις καθώς αγωνιζόταν με προβλήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων για να φέρει τη νίκη στην ομάδα του.

Καθώς το teaser ξετυλίγεται, οι θεατές βλέπουν στιγμιότυπα από το συναισθηματικό ταξίδι του Senna εντός και εκτός πίστας, αποτυπώνοντας την ουσία του απαράμιλλου πάθους και της αποφασιστικότητάς του.

Η σειρά Senna πρόκειται να εκτυλιχθεί σε έξι συναρπαστικά επεισόδια. Θα δείτε τον Senna μέσα από την πορεία της αξιοσημείωτης καριέρας του, από τις πρώτες μέρες του στη Formula Ford έως τις θριαμβευτικές στιγμές του στην παγκόσμια σκηνή, που κόπηκαν τραγικά στην Imola της Ιταλίας.

Μαζί με τον Leone σε αυτό το γεμάτο αστέρια καστ του συνόλου είναι ταλέντα όπως οι Kaya Scodelario, Alice Wegmann, Camila Mardila, Hugo Bonemar, Nicolas Cruz και Susan Riberio.

Διευθυντές της σειράς ως showrunner και συν-σκηνοθέτης είναι οι Vicente Amorim και Julia Rezende, με την παραγωγή με επικεφαλής τον Fabiano Gullane και τον Caio Gullane σε συνεργασία με την οικογένεια του Senna και τη Senna Brands.

Το Netflix δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Senna.

πηγή: FOXreport.gr

Ειδικοί προειδοποιούν εκατομμύρια χρήστες του Facebook και του Instagram – «Αλλάξτε τις ρυθμίσεις στο προφίλ σας, κινδυνεύετε»

Οι πιο τρομακτικοί πολεμιστές της ιστορίας – Βίντεο