Το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου είναι εκτάκτως από το Μεγάλο Σάββατο στα περίπτερα με την πρώτη εφημερίδα της χώρας, το Πρώτο Θέμα.

Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου,…που είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς,… που οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο,… που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο,… που δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη τα αυτοκίνητα,… που σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις δυνατότερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.

Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του.Γιατί το CAR μπορεί!

Διαβάστε στο Car, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο με το ΘΕΜΑ:

• Cover StoryTESLA CYBERTRUCK. Οδηγούμε το πιο ακραίο αυτοκίνητο παραγωγής που αντανακλά την ανατρεπτική φιλοσοφία της Tesla.

• DACIA DUSTER

Η νέα γενιά του πολυτάλαντου προσιτού SUV αποκτά μια ακόμα πιο ισχυρή και εκφραστική προσωπικότητα.

• PORSCHE TAYCANΤο καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων στον κόσμο γίνεται ακόμα ταχύτερο, πιο αποδοτικό και πιο ευφυές.

• VW TIGUAN 1.5 eTSI MHEV

Με φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμισμένη τεχνολογική προίκα η νέα γενιά του δημοφιλούς SUV της VW δηλώνει έτοιμη απέναντι στον δύσκολο ανταγωνισμό.

• BYD ATTO 3Η BYD ήρθε στην Ελλάδα και καταθέτει τα διαπιστευτήρια της με ένα μικρομεσαίο ηλεκτρικό SUV που σίγουρα θα φέρει πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό.

• TOYOTA LAND CRUISERΤο σκληροτράχηλο ιαπωνικό 4×4 ανανεώνεται ριζικά παντρεύοντας την κλασική αισθητική με την σύγχρονη τεχνολογία.

• CITROËN C3 AIRCROSS 1.2 PURETECH vs VW T-CROSS 1.0 TSI DSGΤο ανανεωμένο T-Cross μετρά τις δυνάμεις του απέναντι στο άκρως πετυχημένο C3 Aircross.

• ALFA ROMEO JUNIORΟλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μικρή Alfa Romeo που φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των B-SUV.

• INSIDE SINGERΓνωρίζουμε την εταιρεία των κορυφαίων restomod κλασικών 911, οδηγούμε το αυτοκίνητο που την έκανε γνωστή και παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τα μελλοντικά της σχέδια.

Ακόμα οδηγούμε:PEUGEOT 208 1.2 HYBRIDMERCEDES-BENZ CLE 200 COUPÉΒΜW X2 sDrive20iΒΜW X5 xDrive 50e vs PORSCHE CAYENNE E-Hybrid vs RANGE ROVER 440e

CAR! Με τις πιο έγκυρες ελληνικές και ξένες υπογραφές!