Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Τα νέα για την πορεία της υγείας του είναι πολύ ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση.

Ωστόσο, το πρόβλημα της ομιλίας του δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει τους γιατρούς στο πλευρό του, υποβάλλεται σε εξετάσεις και μάλιστα έχει ξεκινήσει λογοθεραπεία.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Σταρόβα, ανέφερε στη «Super Κατερίνα» ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή, ενώ μετέφερε τις ευχαριστίες του καλλιτέχνη για όσους ενδιαφέρθηκαν και έδειξαν την αγάπη τους.

«Το μωράκι μου έχει αρχίσει και λέει κάποια λογάκια και κάποια είναι κατανοητά και άλλα όχι. Ξεκίνησε λογοθεραπεία το Σάββατο κι αυτά είναι εξαιρετικά αισιόδοξα νέα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι και ο Δημήτρης είναι υπομονή. Όλα θα φτιάξουν και να δώσω μία μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου στην Άννα, που στέκεται κολώνα δίπλα του.

Επίσης, να πω ότι είναι πολύ συγκινημένος ο Δημήτρης για το τσουνάμι αγάπης που έχει δεχθεί και θέλει να μεταφέρει ένα τεράστιο ευχαριστώ και την αγάπη του σε όλον τον κόσμο που νοιάζεται ουσιαστικά. Είναι βαθιά καλός άνθρωπος. Με τεράστια ψυχή και πάντα δίπλα σε όλους όσους τον χρειάζονται. Ο Μητσάρας θα γίνει όπως τον ξέραμε και πρώτα ο Θεός θα έρθει εδώ καλεσμένος και θα τα πούμε και θα γελάει», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.