Τα 3 ζώδια που είναι έτοιμα να δεσμευτούν μακροπρόθεσμα σήμερα, 6 Μαΐου

Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να σκεφτούμε τα πράγματα σήμερα, 6 Μαΐου. Υπάρχει κάτι στο μυαλό μας και δεν μπορούμε απλώς να βιαζόμαστε να πάρουμε μια απάντηση. Χρειάζεται να συλλογιστούμε και ανάμεσα σε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτή η ιδέα για το εάν η όλη ιδέα της δέσμευσης είναι για εμάς ή όχι. Η ειρωνεία εδώ είναι ότι μπορεί να θέλαμε αυτή τη σχέση εδώ και πολύ καιρό, και τώρα που την έχουμε και τη ζούμε, διαπιστώνουμε ότι αμφιβάλλουμε για το ρόλο μας σε αυτήν. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Μπορούμε να δεσμευτούμε; Τρία ζώδια είναι έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα.

Τα 3 ζώδια που είναι έτοιμα να δεσμευτούν μακροπρόθεσμα στις 6 Μαΐου

Είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου για το πώς νιώθεις τον τελευταίο καιρό. Είναι 6 Μαΐου και ξέρεις ότι ο ερωτικός σου σύντροφος σε πίεζε να του πεις πώς πιστεύεις ότι θα είναι το μέλλον για τους δυο σας. Και όχι, δεν πρόκειται να κάνετε προβλέψεις. Θα πεις ότι είσαι εδώ για να είσαι μόνιμα μαζί τους σε μια αφοσιωμένη σχέση.

Η Δευτέρα σας κάνει να νιώθετε κάθε κομμάτι του άγχους της διέλευσης, Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή. Αγαπάτε τον σύντροφό σας, είναι αλήθεια, αλλά είστε ο κατάλληλος για αυτούς; Αναγνωρίζετε πλήρως ότι όλα αυτά μπορεί να είναι στο μυαλό σας και ότι η ιδέα της δέσμευσης μοιάζει τώρα με ποινή φυλάκισης ή το κάνει; Κάνετε μια μεγαλύτερη συμφωνία από αυτό που χρειάζεται; Ή δεν είστε ικανοί να δεσμευτείτε με αυτό το άτομο;

Κατά τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα αληθινά συναισθήματά σας και θα δείτε ότι όταν τελειώσετε να σκεφτείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ρομαντικής δέσμευσης, θα καταλήξετε, στο ότι ναι, είναι καλή ιδέα. Έχετε αντιμετωπίσει τους φόβους σας και τους έχετε ξεπεράσει γενναία. Είσαι γενναίος, και αυτό είναι, πράγματι, μια γενναία κίνηση από την πλευρά σου, Λέων.

Νιώθετε σαν να μην είστε έτοιμοι να χαρακτηρίσετε τη σχέση στην οποία βρίσκεστε. Παρόλο που γνωρίζετε ότι είστε ένα άτομο που επιθυμεί πραγματικά τη δέσμευση και την ασφάλεια που την συνοδεύει, εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι αν το πείτε πραγματικά δυνατά, θα μπορούσατε να μπερδέψετε όλη τη σχέση. Φυσικά, όλα αυτά είναι στο μυαλό σου — και το ξέρεις. Απλώς ψάχνετε τρόπους να κερδίσετε χρόνο, καθώς αυτή είναι μια βαριά κίνηση και θέλετε να κάνετε το σωστό.

Κατά τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή, δεν θα μπορείτε να πείτε ψέματα στον εαυτό σας για τα αληθινά σας συναισθήματα σχετικά με τη δέσμευση. Από τη μια πλευρά, είναι ό,τι θέλατε ποτέ και η ιδέα ότι το άτομο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας τώρα θα ήθελε να του πείτε ότι είστε πραγματικά έτοιμοι για αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, νιώθετε ότι πρόκειται να εγκαταλείψετε κάτι, και αυτό σας κάνει να τρέμετε και να αισθάνεστε ασταμάτητα.

Είναι απλώς θέμα προσαρμογής στην ιδέα να το ονομάσουμε δέσμευση , καθώς αυτό κάνατε ούτως ή άλλως. Μπορεί να μην έχετε χαρακτηρίσει τη σχέση ως αφοσιωμένη, αλλά ζούσατε έτσι, οπότε τι νόημα έχει να φοβάστε μια λέξη; Θα το δεις τη Δευτέρα, Παρθένε. Θα δείτε ότι είστε ήδη εκεί, οπότε γιατί να μην το ονομάσετε δέσμευση…είναι καλό, και ειλικρινά, είναι αυτό που θέλετε ούτως ή άλλως.

Δεν θέλετε να βγαίνετε ραντεβού με περισσότερα από ένα άτομα τη φορά. Είστε φτιαγμένοι για το είδος της δεσμευμένης σχέσης. Τη Δευτέρα, 6 Μαΐου, θα διαπιστώσετε ότι αυτό είστε πραγματικά. Έτσι, όταν ο/η σύντροφός σας σας ρωτήσει αν σας ενδιαφέρει να μείνετε μαζί του, θα εκπλαγείτε με την αντίδρασή σας: Πρέπει να το σκεφτείτε πριν του δώσετε μια άμεση απάντηση.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης σε σύνοδο με τον Ερμή, νιώθετε ότι οφείλετε στον εαυτό σας να το σκεφτείτε πριν πείτε το τελικό ναι. Ναι, σας αρέσει η ιδέα της δέσμευσης, αλλά είναι αυτό το άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας; Ξέρεις ήδη την απάντηση σε αυτό, Ιχθύ, αλλά είσαι επίσης έξυπνος και πρακτικός και δεν θέλεις να σπαταλάς το χρόνο κανενός, τουλάχιστον τον δικό σου. Για να δώσετε σε αυτό το άτομο μια αξιοπρεπή και έγκαιρη απάντηση, ίσως χρειαστεί να του κάνετε μερικές ερωτήσεις πρώτα. Αυτό είναι μεγάλο, τελικά, και θέλετε το αποτέλεσμα να οδηγεί στην ευτυχία.