Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου: Παρθένοι, ίσως υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Είναι πάντα καλό να έχεις την άμυνά σου ενεργή όταν νιώθεις την ανάγκη να προστατέψεις τον χρόνο σου. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα των κρυφών σου εχθρών. Μικρά πράγματα μπορεί να εισβάλλουν στην ημέρα σου και να σου στερήσουν την εστίαση. Αντί να παρασύρεσαι από το ρεύμα, η δομημένη σκέψη είναι το κλειδί. Το να μπορείς να πεις «όχι» μπορεί να είναι μια υπερδύναμη, Κριέ.

Ορισμένες σχέσεις προχωρούν, ενώ άλλες εξασθενούν και χάνονται στην πορεία. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, επισημαίνοντας το κοινωνικό σου δίκτυο, ειδικά εκείνους που συνδέονται με τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Ίσως δυσκολευτείς να διακρίνεις αν δίνεται μια υπόσχεση ή αν κάποιο άτομο είναι πλήρως αφοσιωμένο ή αποστασιοποιημένο από μια συνεργασία. Ρώτα, αλλά εμπιστεύσου το ένστικτό σου πάνω από όλα.

Η δουλειά σου μπορεί να σου φέρνει χαρά, αλλά ακόμα και στις καλύτερες καταστάσεις, υπάρχουν μέρες που θα προτιμούσες να είσαι σπίτι. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, βάζοντας στο προσκήνιο την καριέρα και την κοινωνική σου θέση. Ίσως δυσκολευτείς να διατηρήσεις την παραγωγικότητά σου και θα προτιμούσες να χαλαρώσεις. Επικεντρώσου με ζήλο στις εργασίες προτεραιότητας και ό,τι μπορεί να αναβληθεί, άφησέ το για αργότερα.

Δεν πρέπει να ποντάρεις όλα σου τα αυγά σε ένα καλάθι. Έχε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, επισημαίνοντας τους κοινόχρηστους πόρους σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια καθυστέρηση ή κάποια αλλαγή που δυσκολεύει την πρόσβαση σε αυτό που χρειάζεσαι. Εάν ταξιδεύεις, βασίσου στην ευρηματικότητά σου. Εάν ελπίζεις σε οικονομική βοήθεια από έναν φίλο, μην σταματήσεις να προσπαθείς να πετύχεις αυτό που χρειάζεσαι με δικές σου δυνάμεις.

Είσαι σίγουρος/η για τη σχέση που έχεις τώρα; Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αναδεικνύοντας τις δεσμεύσεις σου. Ίσως αλλάξεις γνώμη με βάση νέες πληροφορίες που σε μπερδεύουν. Η έλλειψη σαφήνειας μπορεί να συμβάλλει στην αδυναμία σου να νιώσεις σιγουριά για κάποιον που σου αρέσει.

Ορισμένες συνήθειες είναι εξαιρετικές όσο διαρκούν, αλλά δεν σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι μακροπρόθεσμα. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, επισημαίνοντας τις καθημερινές σου ρουτίνες και ευθύνες. Είσαι έτοιμος/η να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι μερικά πράγματα στη ζωή σου. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή επανεφεύρεσης και αυτοανακάλυψης. Μην βιαστείτε στη διαδικασία.

Παίξε και διασκέδασε! Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας την προσοχή στη δημιουργικότητά σου. Πειραματίσου. Δοκίμασε καινούργια πράγματα. Επίτρεψέ στον εαυτό σου να σκεφτεί εκτός πλαισίων. Ποτέ δεν ξέρεις πότε οι εμπειρίες σου θα σου φανούν χρήσιμες.

Να περιτριγυρίζεσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά συναισθηματικά. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας την προσοχή στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Ίσως να νιώθεις απομακρυσμένος/η από κάποιο άτομο ή σαν οι αλληλεπιδράσεις σου να βρίσκονται σε… άλλο κόσμο. Μπορεί να επιθυμείς αυτό το άτομο να έχει μια πιο θετική οπτική.

Να είσαι σαφής και άμεσος/η. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αναδεικνύοντας τον τομέα της επικοινωνίας σου. Τα γραπτά μηνύματα είναι κατώτερα από τις τηλεφωνικές κλήσεις. Αντί να στείλεις μήνυμα σε κάποιον για να συζητήσετε λεπτομέρειες για συναντήσεις ή σχέδια, σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσέ τον/την.

Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για τζόγο. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας στο προσκήνιο τα χρήματα και τις επενδύσεις σου. Πρέπει να προσέχεις να μην περιμένεις μεγάλο κέρδος επειδή αγόρασες περισσότερα λαχεία. Η τύχη μπορεί να είναι απατηλή, να φαίνεται κοντά, αλλά να μην είναι εφικτό ακόμα αυτό που θες να κατακτήσεις.

Γνώρισε καλύτερα τον εαυτό σου. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, επισημαίνοντας την προσωπική σου ανάπτυξη και ταυτότητα. Είναι μια περίοδος αυτοανακάλυψης και εξερεύνησης της σκοτεινής πλευράς της ζωής. Ίσως να νιώθεις έντονα ένα ενδιαφέρον για τις τέχνες, τις χειροτεχνίες, τη μουσική και το marketing.