Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 30χρονος από την Αλβανία, ο οποίος τριγυρνούσε στους δρόμους της Βούλας το Μεγάλο Σάββατο και παρενοχλούσε γυναίκες.

Όλα ξεκίνησαν στις 18:10 του Μεγάλου Σαββάτου, όταν ο επιδειξίας πλησίασε μια 59χρονη την ώρα που έμπαινε σε πολυκατοικία της περιοχής. «Άρχισε να αυνανίζεται και παράλληλα να με θωπεύει», κατέθεσε η γυναίκα, η οποία είδε τον επιδειξία να απομακρύνεται από το σημείο λίγη ώρα αργότερα.

Το τηλεφώνημα της 65χρονης από τη Σερβία που έφερε τη σύλληψη του επιδειξία

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 18:50, ο 30χρονος εντόπισε το δεύτερο θύμα του στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για μία γυναίκα από τη Σερβία, ηλικίας 65 ετών, η οποία ήταν και η τελευταία που παρενόχλησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιδειξίας άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της, με την 65χρονη να τρέχει τρομαγμένη, καλώντας Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ , οι οποιοί έχοντας την περιγραφή του 30χρονου ξεκίνησαν να τον αναζητούν.

Τελικά στις 19:40 τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας & Διός, στην Βούλα και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Εκεί αναγνωρίστηκε και από τις δυο γυναίκες και συνελήφθη για πραξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.