Στο φως της δημοσιότητας έδωσαν οι αστυνομικές αρχές τα ονόματα και τις φωτογραφίες οκτώ ατόμων, τα οποία είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία διέπραττε ανθρωποκτονίες εκρήξεις και εμπρησμούς.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε παρουσιάσει ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, τα στοιχεία της οποίας οδήγησαν στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες -8- ατόμων μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ανθρωποκτονίες, εκρήξεις και εμπρησμούς

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης, την προστασία του κοινωνικού συνόλου και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεων που διεπράχθησαν και προκειμένου να εξιχνιαστούν νέες περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων στις οποίες ενέχονται, αλλά και να ευοδωθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών – συναυτουργών τους.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 10414 και 1014, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται απόλυτα το απόρρητο της επικοινωνίας, καθώς και η ανωνυμία του ατόμου που τηλεφωνεί (δεν είναι δυνατή η αναγνώριση κλήσης).»