Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στη Σάμο, όπου μία 49χρονη δολοφόνησε τον 70χρονο πατέρα της.

Η 49χρονη κόρη με έναν μεταλλικό κάβουρα φέρεται να κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του 70χρονου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Η ίδια η δράστιδα κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της στο σπίτι που διέμεναν στο Βαθύ της Σάμου κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν την 49χρονη. Οι γείτονες κάνουν λόγο για διαταραγμένη σχέση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ένα ψυχιατρικό ιστορικό η 49χρονη και στο παρελθόν φέρεται να είχε νοσηλευτεί.

Η
δράστης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star
τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε
χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα
με τον πατέρα της στο νησί.

Ωστόσο,
σύμφωνα με συγγενής, είχε
χτυπήσει ξανά τον 70χρονο
πριν λίγους μήνες. «Τον είχε
ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα
Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι
πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας,
τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά
της», λέει στο STAR συγγενής θύματος. 

Γείτονας του άτυχου 70χρονου, ανέφερε πως ήταν καπετάνιος στα βαπόρια και εκτός από την κόρη του, είχε και έναν εγγόνο περίπου 20 ετών. Τόνισε όμως, πως δεν είχε και τόσο καλές σχέσεις με την 49χρονη.

«Στη Σάμο ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του, η οποία πήγαινε κάποιες φορές στην Αθήνα. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ, ίσως ήρθε για τις γιορτές. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές, είχαν μία διαταραγμένη σχέση. Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο 70χρονος ζούσε μόνος του αυτή την περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά γείτονάς τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η 49χρονη φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή της πως «δεν άντεχε άλλο και τον σκότωσε».