Ρώτησε τον σύντροφό της αν φλερτάρει στα social media και… δίστασε να της απαντήσει – «Σκέφτομαι να τον χωρίσω»

Η 27χρονη γυναίκα της ιστορίας, έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο με τον 32χρονο σύντροφό της. Έχει όμως την αίσθηση ότι φλερτάρει από εδώ και από εκεί. Γνωρίστηκαν στο μαγαζί όπου εκείνος δούλευε, και για έναν χρόνο, ήταν μόνο φίλοι. Η γυναίκα ωστόσο καταλάβαινε ότι εκείνος την ήθελε. «Μετά όμως ανακάλυψα ότι είχε δεσμό με μία κοπέλα και με έβλεπε φιλικά», περιγράφει η γυναίκα, «και έτσι έχασα την εμπιστοσύνη μου».

Τώρα, αν και είναι πλέον ζευγάρι, η γυναίκα ξέρει πως ο σύντροφός της εξακολουθεί να έχει πολλές συνεργάτιδες και φίλες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι όμορφες και νεότερές του.

«Εγώ δεν έχω άνδρες φίλους, ούτε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως είμαι λίγο ευαίσθητη», παρατήρησε η γυναίκα.

Πρόσφατα ωστόσο, θύμωσε μαζί του και αποφάσισε να του μιλήσει ανοιχτά, ρωτώντας τον αν ποτέ μιλά με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο. Ο άνδρας σώπασε και, έπειτα από λίγο της παραδέχτηκε ότι μιλάει με άλλες γυναίκες, αλλά μόνο φιλικά.

Η γυναίκα συνέχιζε να τον πιέζει να της πει περισσότερα, αν «φλερτάρει» καθόλου με τις «φίλες του» ή αν έχει τους αριθμούς άλλων γυναικών. «Ήταν μία περίοδος που χωρίζαμε και τα ξαναβρίσκαμε, οπότε δίνω και ένα περιθώριο αμφιβολιών», εξηγεί η γυναίκα.

«Ποτέ όμως δεν ξεκαθαρίσαμε αν θα μπορούμε να βλέπουμε και άλλους». Ο σύντροφός της τελικά, παραδέχτηκε ότι ένιωθε κάποια έλξη για ορισμένες φίλες του αλλά ορκίστηκε, όλα ήταν μόνο πλατωνικά. H συζήτησή τους την έκανε να θυμηθεί πως μία φορά είπε για μία από τις φίλες του ότι είναι γοητευτική. Η γυναίκα ανέφερε τη συγκεκριμένη κοπέλα, με αποτέλεσμα ο σύντροφός της να σωπάσει και να γίνει πάλι «απόμακρος».

«Καθώς εγώ δεν έχω γνωρίσει τις συγκεκριμένες κοπέλες, για τις οποίες έχω τις υποψίες, πλέον δεν τον εμπιστεύομαι», εξηγεί. «Όταν τον ρώτησα αν έχει φλερτάρει στη διάρκεια της σχέσης μας, δίστασε πολύ ν’ απαντήσει».

Πλέον, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον χωρίσει, επειδή εκείνος μιλούσε με μία φίλη του, χωρίς να το πει στη σύντροφό του. Και πάλι όμως, δεν είναι σίγουρη αν είναι μία σωστή και δικαιολογημένη ή μία βιαστική και ανόητη απόφαση.

Εσείς, τι πιστεύετε; Φαίνεται ο άντρας να έχει συνήθεια να φλερτάρει; Τελικά, πρέπει να τον χωρίσει ή όχι; Εσείς τι θα κάνατε;