Home / Showbiz / Παντελής Τουτουντζής: «Ο αδελφός μου είπε «ο μικρός είναι γκέι» και ο πατέρας μου ζήτησε λίγο χρόνο»
Παντελής Τουτουντζής: «Ο αδελφός μου είπε «ο μικρός είναι γκέι» και ο πατέρας μου ζήτησε λίγο χρόνο»
Κυριακή, 19.5.2024, 00:08
Zappit@ZAPPIT_

“Το σύστημα μου πάλευε να μην κρύψω τον πραγματικό μου εαυτό, αυτή ήταν η μεγάλη μου μάχη” δηλώνει ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο Παντελής Τουτουντζής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Ο επιτυχημένος make up artist και καθηγητής του Tv Queen αναφέρθηκε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, στην απόφαση να επικοινωνήσει σε νεαρή ηλικία τον σεξουαλικό προσανατολισμό στην οικογένεια του.

Ειδικότερα, ο Παντελής Τουτουντζής εξομολογήθηκε πως «κάποια στιγμή τα ψυχοσωματικά μου κορυφώθηκαν. Το σύστημα μου πάλευε να μην κρύψω τον πραγματικό μου εαυτό. Αυτή ήταν η μεγάλη μου μάχη. Αποφάσισα να ζω με αλήθεια στη ζωή μου. Τότε μίλησα στον αδελφό μου, τον Θανάση, που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερπος. Τον φωνάζουμε Νάσο, όπως και τον σύντροφο μου. Ήταν ο πρώτος που το έμαθε από την οικογένεια μας. Του μίλησα όταν τελείωνα το δημοτικό».

«Ο αδελφός μου, μόλις το άκουσε, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: «Είμαι μαζί σου. Στους γονείς θα το πούμε μαζί. Και αν δεν σε αποδεχθούν, θα σε πάρω και θα φύγουμε. Θα δουλέψω εγώ για να μπορέσεις να κάνει ό,τι θέλεις». Και το εννοούσε. Τότε ένιωσα πρώτη φορά την καρδιά μου να μαλακώνει. Ήταν σαν να με πήρε κάποιος από τον πόλεμο, με έβαλε σε μια σκηνή και περιποιήθηκε τα τραάματα μου. Πριν από όλα αυτά, η καρδιά μου ήταν σαν πέτρα. Το είπε εκείνος στους γονείς μας την ώρα του φαγητού. «Θέλουμε να σας πούμε κάτι, ο μικρός είναι γκέι». Ο πατέρας μου, μόλις το άκουσε, ζήτησε λίγο χρόνο και βγήκε από το σπίτι. «Που θα πάει; Τι θα κάνει;» αναρωτήθηκα».

«Αναλάμβανα μεγάλη ευθύνη που δεν αναλογούσε σε εκείνη την ηλικία. Τελικά επέστρεψε μετά από λίγο και το συζήτησαν με την μητέρα μου μόνοι τους. Τους βγάζω το καπέλο. Απευθύνθηκαν σε κοινωνική λειτουργό και ζήτησαν βοήθεια. «Μπορώ να κάνω κάτι;» τη ρώτησε ο μπαμπάς μου. «Ναι, να τον αγαπάτε» του απάντησε. «Δεσμεύομαι ότι αυτό θα κάνω» είπε εκείνος. Δεν ήθελα να είμαι ένα παιδί που θα κρύβεται. Ένιωθα ότι αν δεν ξέρει η μάνα σου και ο πατέρας σου ποιος είσαι, που πας; Πως θα παλέψεις για όλα τα υπόλοιπα που έρχονται μετά από αυτό;» συμπλήρωσε ο Παντελής Τουτουντζής στη νέα του συνέντευξη.