Ο σύζυγός της οργάνωσε μυστικό ταξίδι με την ερωμένη του – «Έψαξα τα μηνύματά του και τώρα θα πάρω εκδίκηση»

Δυστυχώς ο σύζυγος της γυναίκας της ιστορίας, στο παρελθόν έχει υπάρξει άπιστος. Τότε, η γυναίκα του τον είχε συγχωρήσει, όμως τώρα γνωρίζει ότι αυτό ήταν λάθος της. Ο άνδρας της, πρόσφατα της ανέφερε ότι έχει κανονίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η διαίσθησή της, της έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά, και επέμενε ότι οι πληροφορίες του άνδρα της, είναι συγκεχυμένες.

Έτσι, αποφάσισε να ανακαλύψει την αλήθεια, ψάχνοντας τα μηνύματά του ώστε να διαπιστώσει αν της έλεγε ψέματα. Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πράγματι η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια, αλλά για μία εντελώς διαφορετική χώρα από εκείνη που της είχε πει.

Αμέσως, η γυναίκα συμπέρανε ότι θα πάει ταξίδι με την ερωμένη του, τη γυναίκα με την οποία είχε κερατώσει στο παρελθόν. Ήδη είχε σκεφτεί να τον εγκαταλείψεις, αλλά για εκείνη τώρα προέχει να πάρει εκδίκηση.

«Ζηλεύω, είμαι θυμωμένη και θέλω να του στείλω ‘να περνάει καλά’ όταν προσγειωθούν, μόνο και μόνο για να τους το χαλάσω. Μέχρι την ώρα που θα έχει επιστρέψει, θα έχω μαζέψει όλα μου τα πράγματα από το σπίτι»

«Η ερωμένη του ξέρει καλά ότι είναι παντρεμένος. Είναι και οι δυο τους φρικτοί, αλλά θέλω να πονέσω περισσότερο εκείνον. Εγώ πληρώνω όλους τους λογαριασμούς και φέρνω όλα τα χρήματα στο σπίτι. Μού έκανε δώρο για τα γενέθλιά μου, όλη και όλη μία τούρτα, και αυτή την πηγαίνει σε εξωτική χώρα. Πόση προσβολή…». Η γυναίκα αισθάνεται εξαγριωμένη και πληγωμένη με τη συμπεριφορά του άντρα της, και αυτός είναι και ο λόγος που θέλει διακαώς να τους διαλύσει το ταξίδι και να τον κάνει να καταλάβει ότι, τα ήξερε όλα απ’ την αρχή.

Τι θα συμβουλεύατε τη γυναίκα να κάνει; Αξίζει τον κόπο να είναι διαρκώς μέσα στην πίκρα και την ανησυχία;