Home / Ψυχαγωγία / Ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογείται για την Κόνι Μεταξά: «Στην καραντίνα γνώρισα το παιδί μου»
Ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογείται για την Κόνι Μεταξά: «Στην καραντίνα γνώρισα το παιδί μου»
Τρίτη, 7.5.2024, 14:50
Zappit@ZAPPIT_

“Δίνω τα πάντα για αυτό το παιδί, σαν να χρώσταγα στον εαυτό μου να δώσω πράγματα που δεν μπορούσα να δώσω, γιατί έλειπα συνέχεια”.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (7/5) ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, περιγράφοντας μεταξύ άλλων τις σχέσεις που ανέπτυξε με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Η κόρη μου και ο γαμπρός μου ήρθαν και μείναμε μαζί στο σπίτι. Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί άρχισα να ζω το παιδί μου με τις συνήθειες του γιατί μεγάλωσε με τη μαμά του, εγώ όλο έλειπα. Η σχέση μας το Σαββατοκύριακο ήταν που πετούσε την τσάντα της και πήγαινε στους φίλους της», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί τσακωθήκαμε, εκεί χορέψαμε μαζί, εκεί κλάψαμε, μου θύμωσε και τα ξαναβρήκαμε. Δίνω τα πάντα για αυτό το παιδί, σαν να χρώσταγα στον εαυτό μου να δώσω πράγματα που δεν μπορούσα να δώσω γιατί έλειπα συνέχεια», πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην περιγραφή του.

«Πρόσφατα μου είπε: μπαμπά, θέλω να έρθω να τραγουδήσω μαζί σου. Δέχτηκα, δεν θέλω να έχω γκρίνια και μουρμούρα στο σπίτι. Είναι επαγγελματίας, έχει ετοιμάσει και τα κοστούμια της, τα πάντα», εξομολογείται ο Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά.

«Δεν το έψαξα ποτέ αλλά νομίζω ότι εγώ έγινα μεγάλη φίρμα από τις γυναίκες. Τις αγαπούσα, τις πρόσεχα σαν τα μάτια μου και τις υμνούσα μέσα από τα τραγούδια μου. Είχα στο Διογένης Παλλάς 1.000 άτομα να περιμένουν να πάρουν ένα αυτόγραφο», περιγράφει με χιούμορ σε άλλο σημείο ο Λευτέρης Πανταζής.