Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Το οικογενειακό Πάσχα με το Νίκο Ζήση

Με συγγενείς και φίλους τους πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Μάλιστα το γνωστό μοντέλο ανέβασε και φωτογραφίες στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Μεταξύ άλλων στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ολυμπία Χοψονίδου βλέπουμε τον Βασίλη Σπανούλη με τον αδελφό του Δημήτρη, καθώς και το Νίκο Ζήση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι χθες (5/5) γιόρταζε η δεύτερη κόρη του μοντέλου και του πρώην μπασκετμπολίστα, Αναστασία.

Μάλιστα, η πρώην εστεμμένη ανέβασε και μία κοινή της φωτογραφία με τον σύζυγό της, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο πάνω από μία δεκαετία και έχει αποκτήσει μαζί παιδιά. Μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πριν από λίγους μήνες, ο Βασίλης Σπανούλης είχε πει για την Ολυμπία Χοψονίδου: «Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».