Οι 6 καλύτερες νέες ταινίες για να δείτε στο Netflix αυτόν τον Μάιο

Ο Μάιος έφτασε και μαζί του έφερε πολλές νέες ταινίες στο Netflix. Υπάρχουν 6 ταινίες που κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια του μήνα και τις οποίες θα πρέπει σίγουρα να τις δείτε.

Από ένα νέο έπος δράσης επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι μια κωμωδία για την μάχη των κορνφλέικς, που σκηνοθέτησε ο Τζέρι Σάινφελντ, το Netflix τα έχει όλα.

Netflix: Οι 6 καλύτερες νέες ταινίες για να δείτε αυτόν τον Μάιο

Μίσιγκαν, 1963. Η Kellogg’s και η Post, ορκισμένοι εχθροί στην παραγωγή δημητριακών, προσπαθούν να φτιάξουν ένα γλύκισμα που θα αλλάξει την όψη του πρωινού για πάντα. Στο Unfrosted, μια ιστορία για τη φιλοδοξία, την προδοσία, τη ζάχαρη και τους άγριους γαλατάδες, πρωταγωνιστεί ο Τζέρι Σάινφελντ, ο οποίος υπογράφει επίσης το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Η Θέλμα είναι ένα ταπεινό πόνι που ονειρεύεται να γίνει ένα λαμπερό αστέρι της μουσικής. Σε μια ροζ και γεμάτη λάμψη στιγμή της μοίρας, η Θέλμα μεταμορφώνεται σε μονόκερο και αμέσως γίνεται παγκόσμιο αστέρι. Αλλά αυτή η νέα ζωή δόξας έχει κόστος. Το Θέλμα η Μονοκερίνα είναι μια ιδιόμορφη, ξεκαρδιστική και τρυφερή βόλτα από τους σκηνοθέτες Τζάρεντ Χες (Ναπολέων Δυναμίτης) και Λιν Ουάνγκ (Unikitty!).

Η Άτλας Σέπερντ (Τζένιφερ Λόπεζ), μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή σύλληψης ενός ρομπότ με το οποίο συνδέεται μυστηριωδώς από το παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο ανατρέπεται, η μόνη της ελπίδα να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

Λαχταρώντας να τα πηγαίνει καλά με τους άλλους και να μην είναι αντιπαθής, ο μαθητής της πρώτης λυκείου Χιιράγκι ζει στον νομό Γιαμαγκάτα, όπου του είναι δύσκολο να λέει όχι κάθε φορά που κάποιος ζητά κάτι από εκείνον. Παρόλο που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει πράγματα για τους άλλους, πάντα κάτι κακό συμβαίνει με αποτέλεσμα να μην έχει κανέναν φίλο.

Μια καλοκαιρινή μέρα, ενώ προσπαθεί να φέρει ανεπιτυχώς εις πέρας ένα ακόμα αίτημα, γνωρίζει ένα κορίτσι όνι, την Τσουμούγκι, που ήρθε στον κόσμο των θνητών για να βρει τη μητέρα του. Η Τσουμούγκι κάνει ό,τι την ευχαριστεί και είναι το ακριβώς αντίθετο του Χιιράγκι.

Η κόρη της Λάνα, Έμα, επιστρέφει από το εξωτερικό και ρίχνει μια βόμβα: παντρεύεται. Στην Ταϊλάνδη. Σε έναν μήνα! Τα πράγματα χειροτερεύουν, όταν η Λάνα μαθαίνει ότι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Έμα είναι ο γιος του άντρα που ράγισε τη δική της χρόνια πριν.

Στο άγριο Χοκάιντο, ένας βετεράνος πολέμου κι ένα κορίτσι Αϊνού τρέχουν κόντρα σε όλους για να βρουν έναν θησαυρό, η θέση του οποίου έχει γίνει τατουάζ σε κατάδικους.

Πηγή: FOXreport.gr

Οι ειδικοί στην κυβερνοασφάλεια ανακαλύπτουν νέες απειλές – Έτσι «χτυπούν» οι χάκερ σύγχρονους επεξεργαστές

Τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν βρεθεί μέσα σε αρχαίους τάφους – Βίντεο