Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο: Στον εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (05/05) η 49χρονη, η οποία, χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο.

Η 49χρονη κατάφερε στον 70χρονο πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας υδραυλικό κάβουρα και στην συνέχεια -λίγο πριν τις 08:30 το πρωί- ειδοποίησε η ίδια την Αστυνομία και παραδέχτηκε το έγκλημά της.

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα. Η ίδια, φέρεται να είχε έμμονες ιδέες πως ο πατέρας της σκοπεύει να τη δηλητηριάσει, και για αυτό τον σκότωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η γυναίκα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ συγγενής του θύματος δηλώνει ότι η γυναίκα έχει σχιζοφρένεια. «Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», φέρεται να είπε αμέσως μετά τη σύλληψη της. Η ίδια πηγή, ανέφερε ότι η 49χρονη δεν έπαιρνε τα χάπια της και γι’ αυτό ο πατέρας της προσπαθούσε να της τα χορηγήσει κρυφά – κρύβοντας τα στο φαγητό της – με την ίδια να πιστεύει πως ο 70χρονος θέλει να τη δηλητηριάσει.

Η 49χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σοκαρισμένοι από το τραγικό περιστατικό δηλώνουν στην κάμερα της ΕΡΤ, οι γείτονες του 70χρονου. «Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ… Δεν ξέρω, μήπως ήρθε για τις γιορτές… Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του».

Συγγενής του θύματος σε δηλώσεις του ανέφερε, πως η 49χρονη από τότε που χώρισε, τα τελευταία 15 χρόνια έμενε στη Σάμο με τον πατέρα της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα. «Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.