Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 09:00, μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της χτυπώντας τον στο κεφάλι με έναν κάβουρα.

Η δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία της Σάμου και ενημέρωσε για την αποτρόπαια πράξη της ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και παλαιότερα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Ζούσε μεταξύ Αθήνας και Σάμου και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί και αυτή την ώρα ανακρίνεται από την Αστυνομία, ενώ στον τόπο της τραγωδίας βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των αστυνομικών για τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού.

«Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος» λέει ένας γείτονας για τον 70χρονο που έφυγε από τη ζωή από τα χέρια της κόρης του.

Ένας άλλος άνδρας που ζει στην γειτονιά του ανέφερε. «Ήταν καπετάνιος στα βαπόρια και είχε έναν εγγονό γύρω στα 20. Στη Σάμο ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω μήπως  ήρθε για τις γιορτές. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του».