Δεν είναι μόνο η τιμή της που προκαλεί αίσθηση, αλλά και ότι κανείς από τους ιδιοκτήτες της, δεν την.,. τίμησε όπως της άξιζε.

Αυτή η McLaren F1 του 1995, βαμμένη σε μια μοναδική απόχρωση του Creighton Brown, πωλήθηκε σε δημοπρασία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτοκινήτου Pebble Beach το 2021 για 20.465.000 δολάρια . Τώρα, σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, βγαίνει και πάλι στο σφυρί! Έχοντας μια σημαντική ιδιαιτερότητα, που πιθανότατα θα διατηρήσει πολύ ψηλά τις μετοχές της.

Κατά τη στιγμή της πώλησης, μέσω της Gooding & Company το 2021, το κοντέρ της F1 έγραφε 387 χιλιόμετρα. Ξεπέρασε την εκτίμηση των 15 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που πωλήθηκαν εκείνη τη χρονιά και το πιο ακριβό αυτοκίνητο που δημοπρατήθηκαν ποτέ μέσω της Gooding & Company.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, στο διάστημα αυτό, ο νέος… ιερόσυλος ιδιοκτήτης της McLaren, δεν έγραψε περισσότερα από 22,5 χιλιόμετρα στο ενεργητικό του, αφήνοντας ένα από τα κορυφαία supercars που κατασκευάστηκαν ποτέ, να αναπαύεται σε κάποιο γκαράζ.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να δημοπρατηθεί για πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια, αλλά επειδή πωλείται μέσω του Sotheby’s Sealed, το κοινό δεν θα γνωρίζει την τελική τιμή του.