Νέα Υόρκη: Καρέ – καρέ η διάσωση γυναίκας που κρεμόταν σε ουρανοξύστη 54 ορόφων

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης γυναίκας που κρεμόταν σε γωνία ουρανοξύστη 54 ορόφων, από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η γυναίκα κρεμόταν ανάμεσα στα δύο τζάμια. Οι αστυνομικοί, με μια επιχείρηση που «κόβει την ανάσα» φαίνονται να βγαίνουν από την εξωτερική πλευρά του προστατευτικού τζαμιού και να προσεγγίζουν την ταραγμένη γυναίκα.

Η γυναίκα, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Αφού την έσωσαν, την μετέφεραν σε ασφαλές μέρος ενώ μέχρι στιγμής, παραμένει ασαφές εάν ήθελε να αυτοκτονήσει ή πώς βρέθηκε εκεί.

«Όταν οι πολίτες χρειάζονται βοήθεια, καλούν την αστυνομία. Όταν η αστυνομία χρειάζεται βοήθεια, καλεί την ESU.

Οι ντετέκτιβ της ESU έσωσαν πρόσφατα μια ταραγμένη γυναίκα σε μια ταράτσα 54 ορόφων χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους στη διάσωση με σχοινί», αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

When the public needs help, they call the police. When the police need help, they call ESU. @NYPDSpecialops ESU detectives recently saved a distraught woman on a rooftop 54-stories up using their rope rescue skills.
Watch the body-worn-camera footage of the rescue⬇️ pic.twitter.com/mQrg5o3M8M
— NYPD NEWS (@NYPDnews) May 6, 2024