«Μου υποσχέθηκε μια θέση στην εταιρεία του» – Η 30χρονη τον χώρισε όταν απέρριψε την αίτηση πρόσληψης της

Η 30χρονη της ιστορίας γνώρισε, πριν από εννέα μήνες, τον 45χρονο σύντροφό της. Την περίοδο που γνωρίστηκαν, η κοπέλα είχε κάποια προβλήματα με τη δουλειά της, καθώς την έβαζαν να δουλεύει υπερωρίες χωρίς να την πληρώνουν, κάτι που της προκαλούσε ανεξέλεγκτο στρες.

Ακόμη χειρότερα, το βάρος έπεφτε όλο επάνω της, αφού η συνάδελφός της ήταν όλη την ημέρα στο TikTok και δεν δούλευε ποτέ.

Τελικά, η κοπέλα αποφάσισε ν’ αφήσει τη δουλειά της και να ξεκινήσει να δουλεύει εξ αποστάσεως, κάπου αλλού. Όμως οι ώρες εργασίας δεν την βόλευαν καθώς είναι μητέρα ενός νηπίου. «Ήμουν πολύ φοβισμένη όταν έφυγα από τη δουλειά, λόγω του ότι είμαι μητέρα», εξήγησε η γυναίκα. «Ωστόσο, ο σύντροφός μου εκείνη την περίοδο ήταν συνεπικεφαλής σε μία εταιρεία. Μου υποσχέθηκε ότι αν τελικά δεν καταφέρω να βρω κάτι, θα με προσλάβει εκείνος. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και τίποτα».

Τον ρώτησε λοιπόν αν μιλούσε σοβαρά. Εκείνος της απάντησε ότι η μόνη διαθέσιμη θέση ήταν εκείνη του επιστάτη – κάτι που η ίδια ήξερε ότι είναι ψέμα. Την ίδια στιγμή, ανακάλυψε από άλλες εργαζόμενες στην εταιρεία του ότι παλαιότερα, είχε δημιουργήσει μία θέση εργασίας, η οποία δεν υπήρχε προηγουμένως, μόνο και μόνο για να την προσλάβει.

Έτσι, η γυναίκα γύρισε στο σπίτι της και έκανε αίτηση για περισσότερες από 150 δουλειές, όμως απ’ τη στιγμή που περίπου 1.500 ή περισσότεροι κάνουν παρόμοιες αιτήσεις, ξέρει ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος της. Πράγματι, έχει περάσει ένας μήνας και καμία ειδοποίηση. Η αναμονή και το στρες έχουν αρχίσει να επιβαρύνουν την ψυχική της υγεία, αφού για εκείνη η δουλειά είναι κάτι αναγκαίο και έχει μάθει να δουλεύει από τα 16 της χρόνια.

Μέχρι τη στιγμή που, στην εταιρεία του συντρόφου της προέκυψε ακόμη μία θέση η οποία, αν και δεν ήταν καλά αμειβόμενη, την ενδιέφερε. Έστειλε λοιπόν ένα μήνυμα στο αγόρι της, υπενθυμίζοντάς του να μιλήσει στον συνεργάτη του σχετικά με τη θέση, αλλά εκείνος την αγνόησε.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο σύντροφός της, την ενημέρωσε ότι η θέση καλύφθηκε και ότι είχε προσλάβει την αδελφή μίας συναδέλφου. «Προσέλαβε την αδερφή του συναδέλφου του-εκείνου τον οποίο παρακαλούσα να με καλέσει σε συνέντευξη αλλά με αγνοούσε».

«Όταν τ’ ανακάλυψα όλα αυτά, τερμάτισα τη σχέση. Τον τελευταίο καιρό, έχω πέσει σε κατάθλιψη. Του ζήτησα έστω να με ενημερώσει για κάποια θέση σε άλλη εταιρεία του κλάδου, και μου είπε ότι θα με έχει υπόψη του-δεν μ’ ενημέρωσε ποτέ για καμία θέση».

Ποιοι πιστεύετε ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο σύντροφός της δεν ήθελε να την προσλάβει;