Σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ της Ρόμα και της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Europa League και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Πολύ μεγάλη αναμέτρηση στην Ιταλία με την Ρόμα να υποδέχεται την Λεβερκούζεν στο «Ολίμπικο» και τις δύο ομάδες να ονειρεύονται τον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Europa League Ρόμα-Λεβερκούζεν 02/05/24.

Προγνωστικά Ρόμα – Λεβερκούζεν (02/05/24)

Ανάλυση Ρόμα

Με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο δείχνει να βρίσκει τρόπο στα παιχνίδια-κλειδιά να τα κερδίζει. Στις δύσκολες διπλές αναμετρήσεις με την Μίλαν στον ιταλικό εμφύλιο στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ η Ρόμα έδειξε χαρακτήρα και έκανε τακτικά δυο σπουδαίες αναμετρήσεις. Αρχικά κέρδισε εκτός έδρας 1-0, ενώ στο δεύτερο ματς «καθάρισε» από νωρίς και παρά το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίκτες για πάνω από μία ώρα η Μίλαν δεν βρήκε λύσεις και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την πρόκριση, με τη Ρόμα να κερδίζει εκ νέου αυτή τη φορά με 2-1. Ωστόσο, στο τελευταίο εντός των τειχών ματς, δέχθηκε δύο γκολ από την Νάπολι και έτρεχε να ισοφαρίσει στο 88′ σε 2-2. Επομένως αν θέλει να ελπίζει απέναντι στη Λεβερκούζεν θα πρέπει να κάνει ματς ανάλογο με αυτό κόντρα στους “ροσονέρι” και όχι της Κυριακής, για να περιορίσει τη φοβερή και τρομερή επιθετική γραμμή της πρωταθλήτριας Γερμανίας που μοιάζει ασταμάτητη έτσι ώστε να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ανάλυση Λεβερκούζεν

Είναι λες και έχει το μαγικό ραβδί με το οποίο κάνει τα μάγια της για να παραμείνει αήττητη φέτος. Στα τελευταία δυο ματς απέναντι σε Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη χρειάστηκε να σκοράρει στις καθυστερήσεις για να διατηρήσει το αήττητο της και να συνεχίσει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω απ’ το άλλο. Στα προημιτελικά απέκλεισε την Γουέστ Χαμ και θέλει πλέον να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ. Φαινομενικά είναι το φαβορί αλλά για να πάρει αυτό που θέλει στο «Ολίμπικο», θα πρέπει να παίξει πιο κυνικά σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια αφού οι Ρωμαίοι τακτικά είναι καλύτεροι από τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Η Λεβερκούζεν προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, είναι αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και στοχεύει να φύγει όρθια από την Ιταλία και να έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό μέσα στο σπίτι της. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο αναμένεται να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, στοχεύοντας να εκμεταλλευτεί όλα τα όπλα που έχει.

Προγνωστικά Ρόμα-Λεβερκούζεν

Περιμένουμε ότι η Λεβερκούζεν θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα προσπαθήσει να ελέγξει τον αγώνα. Είναι ομάδα που επιτίθεται πολύ και κερδίζει και πολλά κόρνερ στα παιχνίδια της. Η Ρόμα δεν θα έχει παθητικό ρόλο και μέσα στην έδρα της θα βάλει το χεράκι της για να μας πληρώσει το Over 10 κόρνερ που πληρώνει 2,62 στη Bet365.

Μία ομάδα που σκοράρει ασταμάτητα και δεν σταματά να πιέζει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο όπως είναι η Λεβερκούζεν σε δελεάζει να ποντάρεις στα γκολ. Επιλογή μας είναι να σημειώσουν οι Γερμανοί δυο γκολ και πάνω. Σημείο το οποίο βρίσκουμε στα μελετημένα προγνωστικά του Ρόμα-Λεβερκούζεν σε απόδοση 2.07 στην Stoiximan

Προγνωστικά Ρόμα – Λεβερκούζεν (02/05/24) –  Betmarket Επιλογές

02/05, 22:00      Ρόμα-Λεβερκούζεν          Over 10 κόρνερ @2,62

02/05, 22:00      Ρόμα-Λεβερκούζεν         Over 1.5 γκολ Λεβερκούζεν @2,07