Μενίδι: Επί 50 λεπτά περίμενε την 40χρονη κάτω από το σπίτι της – Η φονική ενέδρα και τα ντοκουμέντα

Επί 50 λεπτά περίμενε ο δράστης την 40χρονη, κάτω από το σπίτι της στο Μενίδι, προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του να την δολοφονήσει. Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας έφυγε αποφασισμένος να της κάνει κακό, έχοντας μαζί του ένα μαχαίρι με το οποίο της κατάφερε τα θανάσιμα χτυπήματα.

Η 40χρονη είχε αποφασίσει να φύγει από το σπίτι και μαζί με τα παιδιά της άλλαξαν διεύθυνση κατοικίας. Αυτό, όμως, δυστυχώς το γνώριζε και ο δράστης. Την προηγούμενη ημέρα είχε δει κάποιες αναρτήσεις που είχαν γίνει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως είπε στους αστυνομικούς, και τότε πήρε την απόφαση να της αφαιρέσει την ζωή.

Το μοιραίο πρωινό, έστησε φονικό καρτέρι στην 40χρονη κάτω από το σπίτι της. Το διάστημα που την περίμενε να κατέβει, καταγράφεται σε βίντεο να καταναλώνει αλκοόλ. Όταν η γυναίκα εμφανίστηκε, την πλησίασε και την απείλησε γι’ άλλη μια φορά. «Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε πάνω στο σπίτι», της είπε και εκείνη του απάντησε «Δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάμε στο σπίτι».

Ο δράστης δεν δίστασε τότε να βγάλει το μαχαίρι του και να χτυπήσει περισσότερες από 10 φορές την 40χρονη, αφήνοντας μάλιστα το όπλο του εγκλήματος καρφωμένο στην κοιλιά της. Στη συνέχεια, ο γυναικοκτόνος έφυγε από το σημείο, αλλά για περίπου 40-50 λεπτά παρέμεινε στην περιοχή. Μετά πήγε στο αρχικό του κρησφύγετο, ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Αρχικά πίστεψε πως θα κατάφερνε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ είχαν ήδη επικοινωνήσει με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και τους είχαν ζητήσει να κάνουν κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις στον 50χρονο. Αυτό του έβαλε υποψίες κι έτσι ο δράστης έφυγε από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση προς την οικοδομή, όπου τελικά τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Ο δολοφόνος της 40χρονης κρατείται μονός του σε κελί στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ και την Δευτερά θα οδηγηθεί στην Ευέλπιδων, ώστε να απολογηθεί. Σήμερα, έγινε η κηδεία της γυναίκας στην Αλβανία.

Βίντεο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά πριν την γυναικοκτονία

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, το ρολόι δείχνει 05:51 και η άτυχη 40χρονη γυναίκα που φορά λευκό ρούχο από πάνω, βρίσκεται έξω από το σημείο, που άφησε λίγα λεπτά αργότερα την τελευταία της πνοή, και φαίνεται να περπατάει. Τότε, ο δράστης, γνωρίζοντας ότι θα ήταν εκεί, την πλησιάζει ψυχρός και ατάραχος, με αργό βήμα. Μόλις τον αντιλαμβάνεται το θύμα, παγώνει και στη συνέχεια φαίνεται να συνομιλούν.

Είναι τα τελευταία λεπτά της 40χρονης, προτού ο πρώην σύζυγός της, την μαχαιρώσει σε όλο της το κορμί και κόψει με τόσο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της.

O 50χρονος αμέσως μετά την άγρια δολοφονία, ψυχρός και αμετανόητος, πήγε σε ένα ξενοδοχείο και άνοιξε την τηλεόραση, για να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει τα όσα λέγονταν για την πράξη του.

Συγκεκριμένα, αφού είχε πάει στο δωμάτιό του, κατέβηκε στη ρεσεψιόν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις».