Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Μιλάει ο πρόεδρος ενός κόμματος που ήταν χορηγός της Χρυσής Αυγής

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων ΕΡΤNews. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με παρεμβάσεις του πρωθυπουργού στη δικαιοσύνη.

«Αδιανόητο ο κ. Κασσελάκης να συνδέει τον πρωθυπουργό με την δικαιοσύνη. Μιλάει ο πρόεδρος ενός κόμματος – χορηγός της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «επί ημερών, λέει, του Μητσοτάκη αποφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος, αυτό είναι μεγάλο ολίσθημα του Στέφανου Κασσελάκη», ενώ διευκρίνισε ότι «4,5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβρισκε αίθουσα για να δικαστεί η Χρυσή Αυγή. (…) Το κόμμα αυτό κυρίως με τις πράξεις του έδειξε την πραγματική του διάθεση. Η εκτελεστική εξουσία οφείλει να εισάγει νόμους τους όποιος ψηφίζει η νομοθετική εξουσία. Εμείς δε μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια, έχουμε ψηφίσει μια σειρά από νομοθετήματα, και στη δεύτερη τετραετία, για τις καθυστερήσεις απονομής Δικαιοσύνης. Ο δικαστικός χάρτης για παράδειγμα αποσκοπεί στο να μειωθεί ο χρόνος απονομής της Δικαιοσύνης στο αστικό δίκαιο μέχρι 30%. Όλα αυτά δεν τα ψήφισε η αντιπολίτευση».

Ο κ. Μαρινάκης στη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στην εισαγγελική έφεση κατά της απόφασης για το Μάτι, στην αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στις ευρωεκλογές και στο δίλημμα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και στην απόφαση για μετατροπή σε τζαμί της Μονής της Χώρας από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.