Σε μία «μαραθώνια κατάθεση» υποβάλλεται η Στόρμι Ντάνιελς στην υπόθεση δωροδοκίας της από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η πορνοστάρ ξεκίνησε να απαντά στο δικαστήριο στις 10:37 το πρωί, τοπική ώρα και η κατάθεσή της έχει ξεπεράσει τις 4 ώρες διάρκειας, όπου η Ντάνιελς πέταξε ατάκες «φωτιά» κατά του πρώην Αμερικανού προέδρου.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της, παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές επαφές με τον Τραμπ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος δεν την πίεσε ποτέ για να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο η ίδια το μετάνιωσε αμέσως μετά.

Στις κατηγορίες των δικηγόρων του Τραμπ ότι εκμεταλλεύεται την «ιστορία της» για να βγάλει χρήματα εδώ και μια δεκαετία, η Ντάνιελς απάντησε πως «βγάζω χρήματα λέγοντας την ιστορία μου που πρέπει να ακουστεί».

Κατά τις ερωτήσεις των δικηγόρων του Τραμπ, η Ντάνιελς στριμώχτηκε αρκετές φορές, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να τον πληρώσει τις 500.000 δολάρια που του οφείλει μετά από δικαστική απόφαση, απάντησε «δεν ξέρω, ελπίζω να μην χρειαστεί».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για ανάρτησή της το 2022, στην οποία αναφέρει ότι «δεν θα δώσω δεκάρα σε αυτό το πορτοκαλί “σβουνιά”» , απαντώντας πως μίλησε υποτιμητικά για την εμφάνισή του, επειδή «το ίδιο έκανε πρώτος αυτός».

Οταν η δικηγόρος την ρώτησε για το αν «μισεί τον Τραμπ» η πορνοστάρ απάντησε με ένα ξερό «ναι».

Νωρίτερα, στο πρώτο σκέλος της κατάθεσής της, η Ντάνιελς έδωσε λεπτομερείς περιγραφές για την γνωριμία τους και την ημέρα που έκαναν σεξ, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Τραμπ της ομολόγησε ότι με την σύζυγό του, Μελάνια, κοιμόντουσαν «σε διαφορετικά δωμάτια» ενώ εκείνη μόλις είχε φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Δεν παρέλειψε και τα ειρωνικά σχόλια που έκανε προς τον ίδιο κατά την γνωριμία τους, αλλά και για το επίμαχο βράδυ, αναφέροντας μάλιστα πως την συνέκρινε με την κόρη του.

Για την κόρη του, Ιβάνκα, έχει αναφερθεί επίσης σε βιβλίο του Μάικλ Τέιλορ, πρώην συνεργάτη του, ότι ο μεγιστάνας «αναρωτιόταν πως θα ήταν το σεξ μαζί της».