Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το κοινό σε όλο τον κόσμο. Τώρα,  η Μαντόνα, 64 ετών σήμερα, αναπαρήγαγε εκείνο τον καυτό φιλί, αλλά με μια topless χορεύτρια που την υποστήριζε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της συναυλίας, στην  Copacabana.

To καυτό φιλί δόθηκε χθες βράδυ, στην διάρκεια της τελευταίας παράστασης που έδωσε η Μαντόνα, στην Βραζιλία.  Η hitmaker του Material Girl ανέβηκε στη σκηνή εκτελώντας ένα πολύ πικάντικο πρόγραμμα με έναν από τους χορευτές της, ο οποίος φορούσε ένα μπλουζάκι χωρίς πλάτη και ένα μαύρο παντελόνι.

Η Μαντόνα, η οποία ξεκίνησε την επτάμηνη περιοδεία της πέρυσι, ήταν απίστευτη κατά τη διάρκεια της συναυλίας, καθώς φορούσε διάφορα ρούχα, μεταξύ των οποίων ένα κόκκινο σατέν μίνι φόρεμα και μαύρες μπότες μέχρι τον μηρό.

Κατά τη διάρκεια των MTV VMA του 2003, η Μαντόνα είχε ένα παρατεταμένο φιλί με την Μπρίτνεϊ κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας εμφάνισής τους για την τελετή.  Η Μπρίτνεϊ άνοιξε το σόου τραγουδώντας το Like a Virgin της Μαντόνα, βγαίνοντας από μια γαμήλια τούρτα, ενώ ήταν ντυμένη νύφη, όπως έκανε η Μαντόνα στην εμφάνισή της στα VMAs το 1984.

Αμέσως μετά, η Κριστίνα Αγκιλέρα μπήκε στη σκηνή μαζί με την Μπρίτνεϊ Σπήαρ για το τραγούδι πριν εμφανιστεί η Μαντόνα και ξεκινήσει το σινγκλ της  Hollywood. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης, η Μαντόνα έσκυψε και φίλησε την Μπρίτνεϊ.

Η Μαντόνα τρέλανε τους θαυμαστές της καθώς ανέβηκε στη σκηνή για την τελευταία στάση της περιοδείας της στην παραλία της Κοπακαμπάνα στη Βραζιλία.  Η τραγουδίστρια της Vogue φάνηκε να προσπαθεί σκληρά, αφού φορούσε  ένα στήριγμα επιδέσμου για τον καρπό και ένα για το γόνατο.

Η συναυλία ήταν κυρίως ένα «δωρεάν ευχαριστώ στους θαυμαστές της που γιόρτασαν περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες της μουσικής της κατά τη διάρκεια της επικής παγκόσμιας περιοδείας της».  Παίρνοντας το Instagram για να μοιραστεί ένα σύντομο απόσπασμα από το τελευταίο ραντεβού της περιοδείας της, η Μαντόνα έγραψε: «Blame it on Rio. Σας ευχαριστώ Βραζιλία!

Οι θαυμαστές γρήγορα μπήκαν στα σχόλια για να συγχαρούν τη βασίλισσα της ποπ καθώς η «εκπληκτική» περιοδεία της έφτασε στο τέλος της. Έγραψαν: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η περιοδεία Celebration Tour τελείωσε- Ευχαριστώ, Queen! Είσαι καταπληκτική! Είμαι τόσο περήφανη που είμαι θαυμάστριά σου! Ευχαριστούμε για αυτή την καταπληκτική περιοδεία, ήδη ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα πρότζεκτ σου! Για άλλη μια φορά αποδείξατε ποια είναι η QUEEN».

‘Εμβληματική; Αξέχαστη μαμά!!! Σας ευχαριστώ για αυτή την καταπληκτική βραδιά!!! Te amoooo!!! Xoxo; Ευχαριστούμε Μαντόνα για την καταπληκτική παράσταση; Οι καρδιές μας χτύπησαν κόκκινο! Το καλύτερο σόου και σας αγαπάμε’

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο παρελθόν ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε θεραπεία αναγέννησης αφού υπέφερε από ακραίους πόνους λόγω χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο.

Η Μαντόνα αποφάσισε να υποβληθεί τελικά σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο τον Απρίλιο του 2020, ακολουθούμενη από χειρουργική επέμβαση στο ισχίο τον Νοέμβριο του 2020, καθώς και ‘αναγεννητική θεραπεία για τον χόνδρο που μου λείπει’.  Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τη Μαντόνα μετά από μια σοκαριστική περιπέτεια υγείας τον Ιούνιο του 2023.

Η Μαντόνα προηγουμένως αναγκάστηκε να μειώσει την επτάμηνη περιοδεία της, αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε λόγω βακτηριακής λοίμωξης τον περασμένο Ιούνιο.