Από νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων για τις διακοπές του Πάσχα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ήδη ουρές χιλιομέτρων σε μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αττικής. Ειδικότερα, αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Πειραιώς μέχρι και τα Άνω Πατήσια.

Ουρές χιλιομέτρων σε μεγάλους οδικούς άξονες της Αττικής καθώς ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων για τις διακοπές του Πάσχα. Πού υπάρχουν προβλήματα.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που θα επιχειρήσουν να διασχίσουν την Αττική οδό όπου σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα καθυστερήσεις υπάρχουν στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

Άνω των 30′ από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία),
25′-30′ από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία),
20′-25′ από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
Άνω των 30′ από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία),
25′-30′ από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία),
20′-25′ από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 2, 2024

Συμφόρηση υπάρχει αυτή την ώρα και στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών από Χαϊδάρι έως Σκαραμαγκά.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του ΣΕΦ. Στο “κόκκινο” είναι και αρκετοί δρόμοι στον Πειραιά με την κίνηση να αυξάνεται όσο πλησιάζουμε προς το λιμάνι.

Παρόλο που φαίνεται πως η έξοδος των εκδρομέων κορυφώνεται, το κέντρο της Αθήνας δεν έχει αδειάσει ακόμα αφού σημειωτόν κινούνται τα οχήματα σε Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους