Ο Κέβιν Χαρτ ήταν μέρος του roast του Τομ Μπρέιντι που προβλήθηκε στο Netflix το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου.

Ο κωμικός έκανε μερικά αστεία για την πρώην σύζυγο του, Ζιζέλ Μπούντχεν, και τον νυν σύντροφό της, τον προπονητή ζίου-ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε.

Ο Χαρτ ξεκίνησε αστειευόμενος ότι ο Μπρέιντι άφησε τον προπονητή των New England Patriots, Μπιλ Μπέλιτσικ, «στα κρύα του λουτρού» όταν έφυγε από την ομάδα και πήγε στους Tampa Bay Buccaneers.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Kevin Hart roasts Tom Brady for Gisele Bündchen ‘f–king’ her jiu-jitsu trainer: ‘How did you not see this coming?’ https://t.co/drPXNm4FVm pic.twitter.com/IwwMLbDAGA
— Page Six (@PageSix) May 6, 2024

«Τον γά**σες. Τον γά**σες καλά», είπε ο Χαρτ κατά τη διάρκεια του «Roast of Tom Brady». «Το έκανες, Τομ, γά**σες τον προπονητή σου, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω κάτι… αυτό πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε την ευτυχία σας».

Και συνέχισε: «Μερικές φορές πρέπει να γα**σεις τον προπονητή σου. Ξέρεις ποιος άλλος γαμ**ε τον προπονητή του; Η Ζιζέλ. Γά**σε εκείνον τον άνθρωπο του καράτε».

Το πλήθος ξέσπασε σε γέλια, ενώ η κάμερα γύρισε στον Μπρέιντι, ο οποίος χαμογελούσε αλλά έδειχνε να νιώθει κάπως άβολα με το σχόλιο. Ο Χαρτ δεν σταμάτησε, αποκαλώντας τον Μπρέιντι «ηλίθιο».

«Χριστέ μου, Τομ. Ένας από τους εξυπνότερους quarterbacks που έπαιξαν ποτέ το παιχνίδι. Πώς δεν το είδες αυτό που ερχόταν; Οκτώ γαμ**ένα μαθήματα καράτε την ημέρα», είπε ο κωμικός.

«Οκτώ μαθήματα καράτε την ημέρα και έχει ακόμα λευκή ζώνη. Γαμώτο, Τομ. Οι μόνοι μώλωπες που είχε ήταν στον κώ*ο της, όλοι θα έπρεπε να το γνωρίζουν», αστειεύτηκε ο Χαρτ.

protothema.gr