Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στη Σταυρούπολη.

Συγκεκριμένα, σε ένα όχημα που επέβαιναν δύο άντρες στα μπροστινά καθίσματα και μια γυναίκα πίσω, χωρίς πινακίδες, πυροβόλησαν άνδρα στη μέση του δρόμου, έξω από μεγάλο κατάστημα στη Σταυρούπολη, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Εικάζεται ότι τον πυροβόλησε η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο νεκρός ήταν περίπου 40 ετών, οι δράστες είναι αλλοδαποί και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες. Ο χώρος που σημειώθηκε το φονικό έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει από λεπτό σε λεπτό ιατροδικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από το σημείο της εκτέλεσης του άνδρα υπάρχει μια παιδική χαρά. Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ευτυχώς λόγω της ημέρας δεν υπήρχε κάποιο παιδί στην παιδική χαρά για να παίξει, διαφορετικά ίσως να είχαμε και άλλα θύματα.