Η άμεση κινητοποίηση και η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού και το Τμήμα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης, στο πλαίσιο διερεύνησης ληστείας με αθλητικό υπόβαθρο που έλαβε χώρα στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων και τη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο (2) ατόμων.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 23 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, σωματική βλάβη και παράβαση της Νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω μαζί με έτερα άτομα, βραδινές ώρες της 13-05-2024 επιτέθηκαν σε δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 37 και 42 ετών και αφαίρεσαν τη ζακέτα του ενός, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων και των έτερων εμπλεκομένων.