Τυφλά χτυπήματα, το ένα στην πλάτη και το άλλο στον ώμο, δέχτηκε ο 41χρονος που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου στη Σταυρούπολη, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.
Ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη στη Σταυρούπολη, ειδικότερα.
Κλείσιμο
Οι δράστες της επίθεσης – δυο άνδρες μια μια γυναίκα – επέβαιναν σε μπορντό όχημα μάρκας Ρενό, χωρίς πινακίδες, το οποίο κινείτο στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη. Τότε, ένας εκ των αντρών πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές τον 41χρονο, που βρισκόταν πανω στη μηχανή του και είχε μόλις βγάλει το κράνος του, με μια από τις σφαίρες να τον βρίσκει στην πλάτη και να σταματάει στον θώρακα, ενώ μια δεύτερη τον βρήκε στο ώμο. Ακολούθως, το θύμα κατέβηκε από τη μηχανή, περπάτησε λίγα μέτρα και σωριάστηκε νεκρό στο οδόστρωμα.
Το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
«Στο όπλο τους πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα», τόνισε – στο μεταξύ – κάτοικος γειτονικού διαμερίσματος στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Content snippet: CookieBar