Πέντε μήνες μετά το επεισοδιακό λανσάρισμά του, το πλέον αμφιλεγόμενο μοντέλο της Tesla, λαμβάνει νέα τεχνολογικά καλούδια.

Αυτό που συμβαίνει με το Cybertruck, είναι πραγματικά πρωτοφανής στην ιστορίας της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Το λανσάρισμά του ήταν ένα πραγματικό σίριαλ, με ανατροπές, σενάρια συνωμοσίας, απόρρητα έγγραφα, που τελικά είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ ακόμα και σήμερα, λίγους μήνες μετά το λανσάρισμά του, αντιμετωπίζεται ως project υπό εξέλιξη. Και όχι ως μοντέλο παραγωγής!

Πρώτα απ’ όλα από την ίδια, την Tesla, που θέλοντας να εξαλείψει τις έντονες επικρίσεις, προχωρά σε μια εντυπωσιακή τεχνολογική αναβάθμιση, για να αναδείξει τις off-road δυνατότητες του Cybertruck.

Αυτές περιλαμβάνουν τέσσερις αποκλειστικές επιλογές εδάφους: για όλες τις χρήσεις, βράχο, χαλίκι, χιόνι και άμμο.

Seems like they had a good time! https://t.co/XgbuCMDnB8— Wes (@wmorrill3) April 28, 2024

Η εφαρμογή εκτός δρόμου προσφέρει μια προηγμένη οθόνη για πρόσβαση σε όλες τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών μετρήσεων που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι απαιτητικοί πελάτες. Η οθόνη παρέχει οπτικές ενδείξεις σε πραγματικό χρόνο για όλες τις γωνίες, καθώς και τις θερμοκρασίες μπαταρίας, πίσω και μπροστινού κινητήρα. Η ίδια οθόνη προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε περιμετρικές κάμερες, βοηθώντας στην πλοήγηση σε δύσκολο έδαφος. Το Cybertruck παρέχει τώρα έλεγχο κατάβασης σε λόφο, μια άλλη… ευπρόσδεκτη προσθήκη.

Off-Road Mode and more updates rolling out soonHere’s what’s coming…–Off-Road ModeOverland Mode – More consistent handling & better overall traction while driving on rock, gravel, deep snow, or sand.Baja Mode – Vehicle balance is improved & the vehicle handles more… pic.twitter.com/3h4MRWOVLw— Cybertruck (@cybertruck) April 29, 2024

Διόλου αμελητέες και οι τρεις ρυθμίσεις για τα κλειδώματα των διαφορικών, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Ο επικεφαλής μηχανικός της Tesla, Wes Morrill, αποκάλυψε ότι η επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού, θα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτά που ήδη έχουν αποκαλυφθεί.

«Μικρά σφάλματα εμφανίζονται σε κάθε νέο λανσάρισμα και πρέπει να εξαλειφθούν, πριν τη διάθεση των εφαρμογών στο κοινό», εξήγησε ο Morrill.