Η Κιμ Καρντάσιαν έλαβε ένα απροσδόκητο καλωσόρισμα όταν ανέβηκε στη σκηνή για το roast του Τομ Μπρέιντι στο Netflix.

Η σταρ των Kαρντάσιανς ήταν ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα που έκαναν πλάκα με τον Μπρέιντι κατά τη διάρκεια του roast, το οποίο παρουσίασε ο Κέβιν Χαρτ

Την Κυριακή 5 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του Netflix «The Greatest Roast of All Time: Tom Brady», η 43χρονη Καρντάσιαν αποδοκιμάστηκε από το κοινό αφού ανέβηκε στη σκηνή του Kia Forum στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια.

«Σας ευχαριστώ», είπε η ιδρύτρια της SKIMS, καθώς η αντίδραση του κοινού μετατράπηκε από επευφημίες σε χλευασμούς.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι κοροϊδεύουν το ύψος σας», συνέχισε καθώς προσπάθησε να μην δώσει συνέχεια στη στιγμή πριν αναγκαστεί να κάνει μια παύση καθώς η αρνητική αντίδραση έγινε πιο έντονη.

«Εντάξει, εντάξει, εντάξει», είπε στη συνέχεια, προσπαθώντας να μειώσει την ένταση της στιγμής, ενώ κάποιος εκτός κάμερας ακουγόταν να λέει: «Πω πω, πω πω, πω πω, πω, πω».

«Σκέφτομαι ότι θα ήθελες να με γδύσεις, μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις τα ρούχα μου»

Παρά τις αντιδράσεις, η Καρντάσιαν διατήρησε την ψυχραιμία της, καθώς έκανε πλάκα με τις φήμες περί ραντεβού που αφορούν τον πρώην quarterback του NFL.

«Σχετικά με το ότι ο Τom και εγώ τα έχουμε, ξέρω ότι υπήρχαν κάποιες φήμες ότι βγαίνουμε και δεν θα έλεγα ποτέ αν βγαίνουμε ή όχι. Απλά θα κυκλοφορούσα την ταινία».

Στη συνέχεια, η σταρ των Καρντάσιανς αστειεύτηκε ότι ακόμη και αν εκείνη και ο 46χρονος Brady έβγαιναν ραντεβού, «δεν θα τα κατάφερνε ποτέ», επειδή ο ίδιος ως «πρώην αθλητής [με] έντονα ζυγωματικά και μεταξένια μαλλιά» της θύμιζε την πρώην μητριά της, Κέιτλιν Τζένερ.

Και πρόσθεσε: «Σκέφτομαι ότι θα ήθελες να με γδύσεις, μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις τα ρούχα μου».

Η Καρντάσιαν χρησιμοποίησε επίσης τον χρόνο της στη σκηνή για να αναφερθεί στην εποχή που ο αείμνηστος πατέρας της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν ο πρεσβύτερος, ήταν δικηγόρος του O.J.Simpson κατά τη διάρκεια της διαβόητης δίκης του για φόνο το 1994.

Η σταρ των Kαρντάσιανς ήταν ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα που έκαναν πλάκα με τον Μπρέιντι κατά τη διάρκεια του roast, το οποίο παρουσίασε ο Κέβιν Χαρτ.

*Mε πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Netflix