Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Όταν κάποιος μας αδικεί, μας δικαιώνει ο Θεός» – Το αινιγματικό story μετά τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε χθες (6/5) η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Η γνωστή influencer, που φέτος συμμετέχει στο «My Style Rocks», με αφορμή την γιορτή της ανήρτησε ένα κείμενό της στο Instagram προφίλ της, με την μορφή του story.

Σε αυτό απευθύνθηκε στις γυναίκες που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους. Συγκεκριμένα η Ζέτα Θεοδωροπούλου έγραψε: «Έχω περάσει πολλές γιορτές, πολλά γενέθλια, πολλές αργίες, πολλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές και πολλά Πάσχα μόνη μου. Αυτό το Πάσχα και αυτή η γιορτή μου σήμερα ήταν πολύ διαφορετικά. Και θα εξακολουθούν να είναι όλα έτσι από δω και στο εξής.

Θέλω να πω σε κάθε μανούλα εκεί έξω και κάθε γυναίκα που ξυπνάει μόνη της, κοιμάται μόνη της, μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της, έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες ενός ολόκληρου σπιτιού, την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και όλες τις ευθύνες τους, να μην τα παρατάει. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μας που δεν επιλέξαμε εμείς να γίνουν.

Όμως κάθε φορά που πέφτουμε πρέπει να σηκωνόμαστε και να πατάμε στα πόδια μας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας και ειδικά όταν έχεις δώσει όχι απλά πολλά αλλά τη ζωή σου όλη, τα πάντα! Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κι απ’ αυτές καθορίζει το μέλλον του. Σημασία έχει μέσα από τις στάχτες μας να ξαναγεννηθούμε και όσο δύσκολο κι αν φαίνεται πάντα όταν κάποιος μας αδικεί μας δικαιώνει ο Θεός!

Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μου στείλατε. Επίσης ξαναγύρισα στην εκπομπή και είμαι εδώ για εσάς».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η influencer και ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένοι από το 2016, ενώ έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.