Emily Blunt και ο John Krasinski καταβάλλουν προσπάθεια να παραμείνουν συνδεδεμένοι παρά τις πολυάσχολες καριέρες τους.

Μιλώντας στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας The Fall Guy στο Λος Άντζελες την Τρίτη 30 Απριλίου, η Blunt ρωτήθηκε για τα σχεδόν 14 χρόνια γάμου της με τον Krasinski. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 10 Ιουλίου 2010 στην έπαυλη του George Clooney στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Με τους ηθοποιούς να έχουν και οι δύο πυρετώδες πρόγραμμα γυρισμάτων, η Blunt δήλωσε ότι είναι σημαντικό να βρίσκουν τακτικά χρόνο ο ένας για τον άλλον όποτε είναι χώρια.

«Θεέ μου, είμαστε σαν όλους τους άλλους, πραγματικά. Απλά πρέπει να ενημερώνεσαι συνεχώς. Απλά πρέπει να παραμένεις συνδεδεμένη», δήλωσε η πρωταγωνίστρια του Devil Wears Prada στους δημοσιογράφους στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες.

Η Blunt και ο Krasinksi γνωρίστηκαν για πρώτη φορά μέσω ενός φίλου το 2008, πριν ο εκπρόσωπός του επιβεβαιώσει στο PEOPLE ότι αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2009. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την Hazel, 10 ετών, και τη Violet, 7 ετών.

Μιλώντας στο PEOPLE στο SXSW στο Όστιν τον Μάρτιο, η Blunt αποκάλυψε ότι μπόρεσε να πάρει συμβουλές από τις εμπειρίες ζωής του συζύγου της για να υποδυθεί τη σκηνοθέτιδα Jody Moreno στο The Fall Guy.

«Είμαι παντρεμένη με έναν σκηνοθέτη, ξέρω πώς είναι να κρατάς την “τρικυμία της ταινίας” στο κεφάλι σου και τις πιέσεις και να σε τραβάνε προς εκατομμύρια κατευθύνσεις», είπε για την ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο David Leitch και διασκεύασε ο Drew Pearce από το ομώνυμο επιτυχημένο τηλεοπτικό δράμα της δεκαετίας του 1980.

πηγή:protothema.gr