“Επί Τόπου”: Όλο το παρασκήνιο της Εurovision από τον απεσταλμένο της εκπομπής στη Σουηδία

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, 4:21 μμ

…αύριο, Σάββατο στις 09:50 με τον Νάσο Γουμενίδη στο OPEN

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN και έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη Εurovision, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 09:50, η εκπομπή παρουσιάζει όλα όσα έχουν γίνει τις προηγούμενες ημέρες και αποκαλύπτει τι θα δούμε το βράδυ στον φαντασμαγορικό τελικό. Ο απεσταλμένος της εκπομπής στη Σουηδία, Φώτης Ντίνος μεταφέρει το κλίμα, την αγωνία των καλλιτεχνών, αλλά και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια, ενώ μας μιλάει για την επαφή του με τη Μαρίνα Σάττι. Επίσης στην εκπομπή θα μιλήσουν άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας για τον διαγωνισμό, αλλά και για την ερμηνεία της Μαρίνας.

Ακόμα, βλέπουμε όλα όσα έγιναν στο λαμπερό J2US, το οποίο συνεχίζει να μας διασκεδάζει και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές. Η Eurovision πρωταγωνιστεί και εδώ και η εκπομπή έχει εξασφαλίσει όλο το backstage. Οι εμφανίσεις των ζευγαριών, τα σχόλια, η βαθμολογία και όλες οι λεπτομέρειες από το μεγάλο αυτό πάρτι.

Οι ανθρώπινες ιστορίες δεν λείπουν από το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» και αυτό το Σάββατο ανακαλύπτουμε πώς μία απλή κοπέλα, στέλεχος γνωστών εταιριών, με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων επέλεξε να γίνει μοντέλο σε γνωστή πλατφόρμα επί πληρωμή και συνοδός κυρίων. Η ίδια μας εξομολογείται τη ζωή της, αλλά και πώς επέλεξε να παρατήσει το επάγγελμα που είχε σπουδάσει και να στραφεί σ’ αυτόν τον χώρο.

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 09:50, λίγες ώρες πριν το Live του λαμπερού talent show του OPEN, TV Queen, η εκπομπή παρουσιάζει για πρώτη φορά, όλες τις λεπτομέρειες αλλά και όλα όσα θα δούμε το βράδυ της Κυριακής. Απολαυστικό θέαμα, καυστικά σχόλια αλλά και μία αποχώρηση μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Ακόμα, όλα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι ως εκπρόσωπο της Ελλάδας. Ο απεσταλμένος της εκπομπής αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο, τι συνέβη στο «στρατόπεδο» της κάθε χώρας, πώς αισθάνονται νικητές και ηττημένοι, αλλά και όλα όσα έγιναν πίσω από τα φώτα και τις κάμερες . Γνωστοί καλλιτέχνες σχολιάζουν της εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι αλλά και τη βαθμολογία.

Η επικαιρότητα είναι πάντα σε πρώτο πλάνο σε κάθε εκπομπή και αυτή την Κυριακή το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ρίχνει φως στην τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι. Άνθρωπος που βρέθηκε εκείνες τις τραγικές ώρες στην περιοχή και κατέγραψε όλα όσα έγιναν ανοίγει την καρδιά του. Επίσης γνωστό πρόσωπο που έζησε την τραγωδία περιγράφει λεπτό προς λεπτό τη δική του ιστορία και εξηγεί πώς κατάφερε να σώσει τους δικούς του ανθρώπους με κίνδυνο της ζωής του.

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.