Home / Ψυχαγωγία / Δημήτρης Σταρόβας: Το δημόσιο μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Ζαρίφη
Δημήτρης Σταρόβας: Το δημόσιο μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Ζαρίφη
Τετάρτη, 15.5.2024, 15:29
Zappit@ZAPPIT_

“Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε μόνο θετικές ειδήσεις”.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στο Τζάνειο νοσοκομείο, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που φέρεται πως υπέστη. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός βρίσκεται υπό τον συνεχή έλεγχο των γιατρών στη νευρολογική κλινική, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, στην έναρξη της σημερινή της εκπομπής στο ΟΡΕΝ, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης και αγάπης, αφότου πληροφορήθηκε πως ο Δημήτρης Σταρόβας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

«Θέλω να στείλω την ειλικρινή μας αγάπη, αγκαλιά και σκέψη στον Δημήτρη Σταρόβα. Μία είδηση που τώρα συνέβη, λίγη ώρα πριν βγούμε στον αέρα εδώ στην Οδό Ζαρίφη», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Μάθαμε ότι υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Επειδή οι πληροφορίες που φτάνουν είναι συγκεχυμένες, ξέρουμε ότι νοσηλεύεται στο Τζάνειο, εμείς επιλέγουμε να πάμε με την καλή εκδοχή, που λέει ότι βρίσκεται στη νευρολογική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Να στείλουμε την άπειρη αγάπη μας και στον Δημήτρη και στην Άννα, τη σύντροφό του, γιατί εγώ τους ξέρω και τους δύο πολύ καλά. Θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλά νέα, με αυτό το σενάριο θέλουμε να πάμε. Ξέρουμε πόσο τον αγαπάτε κι εμείς το ίδιο. Μήτσο μου, περαστικά, να είσαι δυνατός και είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε μόνο θετικές ειδήσεις», κατέληξε στο μήνυμά της η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας