Την είδηση του χωρισμού του Δημήτρη Λάλου με την Έλενα Μαυρίδου επιβεβαιώνει με ρεπορτάζ του στο Secret ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαυρίδης. 

Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε, οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ήταν κάτι ξαφνικό, αφού τους περασμένους μήνες μιλούσαν ο ένας για τον άλλον με πολλή αγάπη.

Μάλιστα τον Δεκέμβριο ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου ταξίδεψαν οικογενειακώς στη Νυρεμβέργη, όπου ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λάλoς & Mαριλίτα Λαμπρoπούλου: Είναι ζευγάρι και εκτός “Σασμού”; – Τι είπε η Σταματίνα Tσιμτσιλή

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο χωρισμός, η επόμενη μέρα και οι σχέσεις τους σήμερα

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Έλενα Μαυρίδου μένει πια μόνη με την κόρη τους, στο σπίτι τους στα Πετρέλωνα, ενώ ο Δημήτρης Λάλος βρήκε άλλο σε κοντινή απόσταση.

H επικοινωνία του πρώην ζευγαριού είναι τυπική και αφορά μόνο θέματα της κόρης τους. Αξίζει να σημειωθεί πως άτομα από το στενό τους περιβάλλον ξαφνιάστηκαν πολύ με τον χωρισμό τους, καθώς δεν είχαν αφήσει ποτέ να εννοηθεί πως κάτι δεν πάει καλά με τον γάμο τους.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress