Home / Ενημέρωση / Δημήτρης Καλλιβωκάς: Ανάσταση στην Τήνο για τον 94χρονο ηθοποιό μετά τον Γολγοθά της υγείας του
Δημήτρης Καλλιβωκάς: Ανάσταση στην Τήνο για τον 94χρονο ηθοποιό μετά τον Γολγοθά της υγείας του
Τετάρτη, 1.5.2024, 17:18
Zappit@ZAPPIT_

Οι θεράποντες ιατροί, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας, δεν πίστευαν πως ο οργανισμός του θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της χειρουργικής επέμβασης.

Ξανά στα πόδια του φαίνεται πως στέκεται ο Δημήτρης Καλλιβωκάς. Ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, δηλώνει ακμαίος και αισιόδοξος από το «ησυχαστήριό» του στην Τήνο, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

«Βρίσκομαι στον δικό μου επίγειο παράδεισο, με το αμπέλι μου, με τις ροδιές μου δίπλα στη θάλασσα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καλλιβωκάς.

Ο 94χρονος ηθοποιός είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι του στα τέλη Φεβρουαρίου, τραυματίζοντας σοβαρά το πόδι του. Οι θεράποντες ιατροί, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας, δεν πίστευαν πως ο οργανισμός του θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της χειρουργικής επέμβασης αλλά τελικά οι προβλέψεις τους διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς παραβρέθηκε με πατερίτσες στην εκδήλωση μνήμης για τον Φιλοποιμένα Φίνο, ενώ αμέσως μετά πήρε τη σύζυγό του και μετέβησαν στο εξοχικό τους κτήμα στην Τήνο, όπου και θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα.

«Είμαστε πολύ καλά και για ακόμα μια χρονιά θα γιορτάσουμε εδώ στην Τήνο το Πάσχα. Το σπίτι μας περίμενε, όπως κάθε χρόνο», δηλώνει στην Espresso ο ηθοποιός.

«Ο άνθρωπος μέσα του έχει τόση δύναμη, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη ζωή του. Αρκεί να το θέλει. Εγώ νομίζω έχω ακόμα μέσα μου θέληση για ζωή. Έχω την υγεία μου, έχω τη σύζυγό μου και το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία μέχρι το τέλος», εξομολογείται χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καλλιβωκάς.