Γκριμάτσες δυσαρέσκειας έκανε η Μαρίνα Σάττι την ώρα που έδινε συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision.

Ο φακός «έπιασε» τη Μαρίνα Σάττι να κάνει ότι χασμουριέται, να δυσανασχετεί, να ξεφυσάει και σε κάποια στιγμή να κάνει ότι κοιμάται. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Ελβετίας που καθόταν δίπλα της εκείνη τη στιγμή τη σκούντησε για να σηκωθεί.

Δεν είναι σαφές αν η Μαρίνα Σάττι έκανε τις εκφράσεις αυτές ως ένδειξη αποδοκιμασίας της ισραηλινής συμμετοχής στη Eurovision ή απλά έπαιζε με τον φακό. Πάντως η στάση της σχολιάστηκε έντονα στο Twitter, με τους περισσότερους να κατακρίνουν την κίνησή της αυτή και κάποιους να τη συγχαίρουν.

Αυτοί που κατέκριναν τις γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου της Εurovision

Όσοι κατέκριναν τη στάση αυτή της Μαρίνας Σάττι θύμισαν ότι πρόκειται για έναν διαγωνισμό που συμμετέχουν χώρες και επομένως εκείνη εκπροσωπεί την Ελλάδα και όχι τον εαυτό της, και έτσι δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. «Δεν σε εξουσιοδοτήσαμε οι Έλληνες για αυτή την αισχρότητα», γράφει κάποιος, ενώ κάποιος άλλος προσθέτει: «Όταν ήρθε η σειρά του Ισραήλ, η ΜΑ ΡΙ ΝΑ αποφάσισε να εξευτελίσει διεθνώς την Ελλάδα».

Κάποιοι επισημαίνουν ότι αν αυτή ήταν η αντίδρασή της για την ισραηλινή συμμετοχή, ήταν παιδιάστικη, ενώ ένας χρήστης το χαρακτήρισε «τουλάχιστον φαιδρό και “Άτολμο”!».

Άλλοι θύμισαν ότι η εκπρόσωπος του Ισραήλ είναι μια 20χρονη τραγουδίστρια και όχι ο άνθρωπος που λαμβάνει τις στρατιωτικές αποφάσεις στη χώρα της και ότι κανείς δεν γνωρίζει αν η Ισραηλινή τραγουδίστρια στηρίζει τον Νετανιάχου. «Απαράδεκτο – ανώριμο – πολιτικοποιημένο – ανόητο – και ψήφο δεν θα δει», σχολίασε κάποιος άλλος, ενώ της θύμισαν ότι η μουσική ενώνει.

Από την άλλη πλευρά, κάποιοι στήριξαν την κίνηση αυτή της Μαρίνας Σάττι. «Επιτέλους» γράφει κάποιος, «την αγαπάω πιο πολύ» σχολίασε κάποιος άλλος, «Απαγορεύεται; Βαράμε προσοχή και στις τραγουδίστριες του Ισραήλ τώρα;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος.