Home / Ψυχαγωγία / Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Θα θέλαμε να κάνουμε πρωινό»
Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Θα θέλαμε να κάνουμε πρωινό»
Παρασκευή, 10.5.2024, 16:05
Zappit@ZAPPIT_

“Ζούμε σε μια χώρα που το gossip είναι από τις γιαγιάδες μας, έρχεται από πίσω άρα είναι στο αίμα μας” δηλώνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Με αφορμή το νέο live στο J2US, όπου και θα κινηθούν σε ρυθμούς Eurovision, o Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγος του, Γαλάτεια Βασιλειάδη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού το πρωινό της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, δε, το ερωτευμένο ζευγάρι κλήθηκε να απαντήσει για την φημολογούμενη εκπομπή στην οποία και θέλουν να συμπράξουν το καλοκαίρι.

«Έχει πέσε στο όνομα σας για το καλοκαιρινό πρωινό του OPEN. Θα θέλατε να κάνετε πρωινό, έχετε κάνει κάποια συζήτηση;» ρώτησε η ρεπόρτερ για να απαντήσει, αρχικά, η Γαλάτεια Βασιλειάδη ως εξής. «Θα θέλαμε αλλά δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση ακόμα. Θα το θέλαμε πάρα πολύ. Είναι κάτι που μας αρέσει και το είχαμε στο μυαλό μας».

«Το gossip μας αρέσει πάρα πολύ» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η σύζυγος του τραγουδιστή για να σχολιάσει και ο Γιώργος Παπαδόπουλος τα εξής. «Ζούμε σε μια χώρα που το gossip είναι από τις γιαγιάδες μας! Έρχεται από πίσω άρα είναι στο αίμα μας. Σε κάποιους περισσότερο, σε κάποιους λιγότερο. Το θέμα είναι να γίνεται όσο πιο καλοπροαίρετα μπορεί να γίνει αυτό το gossip και να μην γίνεται με κακεντρέχεια».

«Μπορεί να είναι η Μαριάντα Πιερίδη στην καλοκαιρινή εκπομπή και να μην είμαστε εμείς, ποτέ δεν ξέρεις! Ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά» υπογράμμισαν μαζί ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη στις νέες τηλεοπτικές τους δηλώσεις στην κάμερα του STAR.