Home / Ψυχαγωγία / Γιώργος Λιάγκας «κόλαφος» για Eurovision και Μαρίνα Σάττι: «Η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες είναι η Ελλάδα;» 
Γιώργος Λιάγκας «κόλαφος» για Eurovision και Μαρίνα Σάττι: «Η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες είναι η Ελλάδα;» 
Παρασκευή, 10.5.2024, 10:45
Zappit@ZAPPIT_

“Το εθνικό μας ναυάγιο. Η Μαρίνα Σάττι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision”.

Σκληρή κριτική στην εμφάνιση της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024 άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής. Ο παρουσιαστής μίλησε για εθνικό ναυάγιο και αναρωτήθηκε αν η Ελλάδα είναι ταράτσα με σώβρακα και κιλότες.

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε λάθος, μίζερα… Οι ταράτσες από το Πέραμα και τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που ψάχναμε να βρούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα στην ταράτσα… Αυτή είναι η Ελλάδα; Είναι η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Μαρίνα Σάττι έχει κάποια προτερήματα και κάποια ελαττώματα. Ένα από τα προτερήματά της είναι η φωνή, δεν φάνηκε χθες. Αν δεν μπορούσε να τραγουδήσει στο μικρόφωνο, ας της έβαζαν χειλόφωνο. Στο μοντέρνο κομμάτι η Μαρίνα χορεύει ωραία γιατί το ‘χει. Στο κομμάτι με το τσιφτετέλι το ‘χει; Όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.