Home / Showbiz / Γιάννης Στάνκογλου: «Πολλοί μου γράφουν ή μου λένε στον δρόμο: λατρεύουμε να σε μισούμε»
Γιάννης Στάνκογλου: «Πολλοί μου γράφουν ή μου λένε στον δρόμο: λατρεύουμε να σε μισούμε»
Κυριακή, 5.5.2024, 17:09
Zappit@ZAPPIT_

“Η κόρη μου δεν έχει ούτε Instagram ούτε Facebook. Της έχουμε μιλήσει κι εγώ και η μητέρα της και, ευτυχώς, δεν νιώθει ακόμη την ανάγκη να το κάνει”.

Για τη φετινή του συμμετοχή στη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA αλλά και τη σχέση με τα δύο του παιδιά μιλά ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό Wine Guru και τη δημοσιογράφο Μία Κόλλια.

«Απ’ ό,τι ακούω από τον κόσμο, γίνεται χαμός με το Ναυάγιο, το βλέπουν όλοι. Είναι μία πολύ καλή δουλειά από κάθε άποψη και έχει ωραία πλοκή. Υποδύομαι τον Ιπποκράτη, έναν χαρακτήρα που είναι πράγματι πάρα πολύ κακός και δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα. Πολλοί μάλιστα μου γράφουν ή μου λένε στον δρόμο: λατρεύουμε να σε μισούμε», δηλώνει ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Τα παιδιά μου δεν έχουν σχέση με τις οθόνες. Η κόρη μου, που είναι 15 χρονών, δεν έχει ούτε Instagram ούτε Facebook. Της έχουμε μιλήσει κι εγώ και η μητέρα της και, ευτυχώς, δεν νιώθει ακόμη την ανάγκη να το κάνει», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός.

«Πηγαίνει σε μουσικό σχολείο και παίζει τσέλο από 5 χρονών, όπως επίσης ταμπουρά και πιάνο. Ασχολείται και με την υποκριτική, κάνει κάποια σεμινάρια με τη μητέρα της. Γενικά η κλίση της είναι καλλιτεχνική», συμπληρώνει ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Ο γιος μου είναι 10 χρονών και πηγαίνει σε πειραματικό σχολείο. Αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και είναι επίσης ένα καλό παιδί. Και η κόρη μου και ο γιος μου πάντα παίρνουν θέση ενάντια στη βία και στο bullying», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός για τα δύο του παιδιά.

«Τα παιδιά μου έμαθαν από την αρχή την ίδια τη ζωή. δεν είσαι εσύ το κέντρο του κόσμου σου αλλά εκείνα. Πρέπει αν σκεφτείς τον τρόπο που θα τα μεγαλώνεις και πώς συμπεριφέρεσαι, αφού εσύ είσαι πια το παράδειγμά τους. Να τα μάθεις να έχουν αυτοπεποίθηση και να αναγνωρίζουν την ανάγκη γύρω τους και να προσφέρουν. Να νιώθουν ευτυχισμένα όταν προσφέρουν», εξομολογείται ο Γιάννης Στάνκογλου στη Μία Κόλλια.