Μητέρα έγινε για πρώτη φορά η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η ηθοποιός έφερε στην ζωή την κόρη της και έκανε η ίδια γνωστή την ευχάριστη είδηση, μέσα από ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram σήμερα (9/5).

Συγκεκριμένα η Ντάνη Γιαννακοπούλου δημοσίευσε, με την μορφή του Instagram story, μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το χέρι της με το ειδικό βραχιολάκι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η ηθοποιός είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη, επειδή κι εγώ είχα τη σειρά και σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια ότι μεγαλώνω και δεν πρέπει να χάσω το τρένο.

Το συζητούσαμε αρκετά με τον σύζυγό μου, και είχαμε πει ότι θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή, απλά ήρθε πιο νωρίς. Ήμασταν τυχεροί. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνω ότι έχω ένα πλασματάκι μέσα μου και οφείλω και θέλω, και είναι προτεραιότητά μου να το προστατέψω και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό. Θα πω και τα όχι μου, θα βάλω και τα όριά μου καλύτερα…».

Ακόμα είχε αναφέρει πως: «Όταν έκανα την εξέταση β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο, λέω εντάξει είναι ίδια με εμένα. Είναι κοριτσάκι. Εγώ κοριτσάκι ήθελα».