Βύρωνας: «Βεντέτα» μεταξύ συμμοριών της αλβανικής μαφίας «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τη δολοφονία του 32χρονου – Τι εξετάζεται

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα. Το θύμα, 42 ετών από την Αλβανία, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με την σύντροφό του, όταν ο εκτελεστής που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, πλησίασε και τον πυροβόλησε εξ επαφής, δύο φορές.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών της αλβανικής μαφίας. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την προανακριτική διαδικασία έχουν διαπιστώσει ο άνδρας αυτός δεν είχε απασχολήσει για τις ελληνικές αρχές, ωστόσο ήταν γνώριμος στις αλβανικές αρχές και μάλιστα, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, φέρεται η αλβανική μαφία να τον αναζητούσε τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, καθώς φαίνεται να συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση σε μπαρ το 2021.

Σημειώνεται ότι το θύμα διέμενε μόνιμα στην Αλβανία και είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει τη γυναίκα και το παιδί τους.

Το θύμα ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του,  ένα μαύρο πολυτελές όχημα, το οποίο ήταν σταματημένο σε μία στάση λεωφορείου, και μαζί του βρισκόταν η γυναίκα του. Είχαν μεταβεί στον Βύρωνα για να παραλάβουν το παιδί τους, το οποίο έπαιζε στην πλατεία Αγίου Λαζάρου.   Ο 32χρονος δεν είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσε μια μοτοσικλέτα η οποία προσέγγισε από την πλευρά του οδηγού και ξαφνικά ο συνεπιβάτης του δίκυκλου άνοιξε πυρ.

Εκείνη την ώρα, λίγα μέτρα πιο δίπλα, βρίσκονταν το παιδί του άνδρα και η πεθερά του που είχαν πάει σε σουβλατζίδικο.

Η γυναίκα, άκουσε φωνές ότι ένας άνδρας είναι νεκρός, και βγαίνοντας από το κατάστημα με το εγγόνι της είδαν τον 32χρονο νεκρό και έσπευσε να απομακρύνει το παιδί από το σημείο. Το παιδί είχε καταλάβει τι είχε συμβεί και φώναζε «είναι ο μπαμπάς μου, είναι ο μπαμπάς μου». H γυναίκα του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ την στιγμή της δολοφονίας υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν πέρασε μία μηχανή. Όπως φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, άκουσε μόνο δύο πυροβολισμούς, αλλά δεν είδε τίποτα.
Το θύμα