Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση του νεκρού βρέφους ενός ζευγαριού από το Νεπάλ, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας.

Συγκλονίζει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος το οποίο βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και τον πατέρα του μωρού να ομολογεί ότι ήταν εκείνος που το πέταξε στα σκουπίδια.

Οι αστυνομικοί το εντόπισαν τελικά νεκρό, μέσα σε ένα από τα μεγάλα κοντέινερ που χρησιμοποιεί ο Δήμος για την προσωρινή απόθεση απορριμμάτων από κάδους.

Εκ πρώτης όψεως οι αστυνομικοί το υπολογίζουν ως τουλάχιστον 5 μηνών έμβρυο, όμως η ακριβής ηλικία του και οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του θα διαπιστωθούν από την νεκροψία-νεκροτομή.

Τα απορρίμματα από το απορριμματοφόρο μεταφέρθηκαν σε μεγάλα κοντέινερ που γίνεται η προσωρινή απόθεση απορριμμάτων του Δήμου, όπου γίνεται και σύνθλιψή τους.

Το μωρό βρέθηκε με κάκωση στο κεφάλι που δεν γνωρίζουν όμως οι αστυνομικοί αν προκλήθηκε από αυτή τη διαδικασία ή από τους γονείς. Από τη νεκροτομή θα διαπιστώσει η ιατροδικαστής αν απορρίφθηκε ζωντανό ή νεκρό και σε ποια φάση έγινε η κάκωση.

Ο σύζυγος, που μέχρι πριν λίγο ήταν εντελώς αρνητικός και ισχυριζόταν μέχρι και ότι δεν πέταξε σκουπίδια στον κάδο, παρότι τα βιντεοληπτικά υλικά τον διέψευδαν, μετά από αυτές τις εξελίξεις παραδέχτηκε ότι απέρριψε εκείνος το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων, ωστόσο ισχυρίζεται πως γεννήθηκε νεκρό από την γυναίκα του μέσα στο δωμάτιο τους νεκρό.

Αν από την νεκροψία-νεκροτομή προκύψει πως λένε ψέματα και πως το παιδί έχασε την ζωή του στα χέρια τους, τότε το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Το θρίλερ αυτό ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, όταν η μητέρα από το Νεπάλ πήγε στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με έντονη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα είτε απέβαλε είτε κυοφορούσε και γέννησε μόνη της πρόωρα με άγνωστη την τύχη του βρέφους, με τις πρώτες εικασίες να κάνουν λόγο πως βρισκόταν στον 4ο ή 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί, αφού το ζευγάρι δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμο και δεν έλεγε τίποτα στους αστυνομικούς.

Οι άντρες της Ασφάλειας πήγαν στο ξενοδοχείο που εργάζεται το ζευγάρι από το Νεπάλ και έλεγξαν το δωμάτιό τους, όπου διαπίστωσαν πως υπήρχε παντού αίμα. Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη και ο άντρας της έχει, επίσης, συλληφθεί και κρατείται στην Ασφάλεια.