«Βρήκα γυναικεία εσώρουχα στη βαλίτσα του συντρόφου μου» – Τα ψέματα που της είπε για να μην χωρίσουν

Βρήκα γυναικεία εσώρουχα στη βαλίτσα του συντρόφου μου. Προσπαθεί να με πείσει ότι είναι της αδερφής του. Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα

Το περιστατικό από την ερωτική ζωή της γυναίκας, έχει διχάσει το διαδίκτυο. Η γυναίκα ανακάλυψε στη βαλίτσα του άνδρα της ένα ζευγάρι δαντελωτά εσώρουχα- τα οποία πιστεύει ότι είναι της αδελφής του.

Η απελπισμένη γυναίκα πιστεύει ότι η τρελή κουνιάδα της, πράγματι, έκρυψε τα εσώρουχα στη βαλίτσα του άντρα της για τους προκαλέσει μπελάδες, βάζοντάς της ιδέες.

H παρουσιάστρια του podcast διάβασε στην εκπομπή της ανώνυμο μήνυμα. Το μήνυμα έγραφε: «Είμαι παντρεμένη εδώ και επτά χρόνια, και αντιμετωπίζω προβλήματα με την αδελφή του άνδρα μου. Ποτέ της δεν με συμπάθησε, ειδικά από τη στιγμή που παλιά ο άνδρας μου τα είχε με μία από τις φίλες της και η σχέση μας ξεκίνησε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους. Για εμένα, πίστευε πάντα ότι έκλεψε τον άντρα της φίλης της». Επίσης, η γυναίκα πληροφορεί ότι  «τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας είχε βαλθεί να μας τα χαλάσει. Τού έλεγε ότι τον απατούσα και αντίστοιχα, μ’ έπιανε και μου έλεγε για τον αδερφό της ότι και εκείνος με απατά».

«Από τη στιγμή που αρραβωνιαστήκαμε έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην παντρευτούμε»

«Το μεγαλύτερό της αποτόλμημα ήρθε μετά από μία εκδρομή του άντρα μου στο εξωτερικό, με τους φίλους του». «Ένα από τα πιο παράλογα πράγματα που έχει κάνει ήταν να κρύψει εσώρουχά της στη βαλίτσα του αδερφού της». Είχε πάει να πάρει τον άντρα μου και τους φίλους του από το αεροδρόμιο και τότε είναι που εγώ πιστεύω ότι βρήκε την ευκαιρία να βάλει στη βαλίτσα τα εσώρουχά της. Όσο τρελό ακούγεται αυτό, τόσο τρελή είναι και η ίδια».

«Η αντίδραση του συζύγου μου με κάνει να είμαι σίγουρη ότι δεν με απάτησε. Όταν του έδειξα τα εσώρουχα που βρήκα στη βαλίτσα, μου είπε: ποιος άνθρωπος θ’ απατούσε και μετά θα έφερνε στο σπίτι του τα πειστήρια;»

«Αμέσως μου είπε αυτό πρέπει να είναι δουλειά της αδελφής του. Όταν τη ρωτήσαμε, φυσικά τ’ αρνήθηκε όλα αλλά είχε γίνει κατακόκκινη».

Το περιστατικό δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου, με πολλούς να συμφωνούν ότι πράγματι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η αδερφή ευθύνεται.  «Δεν υπάρχει αμφιβολία, η αντίδρασή της τα λέει όλα», σχολίασε ένας χρήστης.

Ένας δεύτερος σχολίασε : «Για φαντάσου να έχεις μία τέτοια αδερφή. Οι σχέσεις είναι από μόνες τους δύσκολες, πόσω μάλλον όταν ανακατεύεσαι».

Στο μεταξύ, ένας τρίτος έγραψε: «Δεν πάμε καλά  οι άνθρωποι». Υπήρξαν όμως και εκείνοι που δεν πείστηκαν αρκετά με την εξήγηση του συζύγου και θεώρησαν ότι είναι ένοχος.

Συγκεκριμένα, έγραψε κάποιος: «Είπε λοιπόν κατευθείαν ότι το έκανε η αδερφή του; Κάτι δεν μου κολλάει εδώ. Σήκω και φύγε από αυτή την οικογένεια, δεν έχουν τίποτε να σου προσφέρουν».

«Πόσο εύπιστες είναι οι γυναίκες», παρατήρησε κάποιος άλλος αναγνώστης, ενώ ένας τρίτος είπε: «Δηλαδή χρησιμοποίησε αμέσως την αδερφή του ως δικαιολογία;»