Στη δίκη, με κατηγορούμενο έναν πατέρα στο Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος ανάγκασε το παιδί του να τρέχει με μεγάλες ταχύτητες σε διάδρομο γυμναστηρίου με τη δικαιολογία ότι είχε παραπανίσια κιλά, προβλήθηκε ένα σοκαριστικό βίντεο. Στο βίντεο φαίνεται ο μικρός Κόρεϊ να πέφτει από τον διάδρομο με τον πατέρα του να τον σηκώνει ξανά και ξανά για να τον βάλει στο όργανο. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο 31χρονος φαίνεται να δαγκώνει στο κεφάλι το παιδί για να το υποχρεώσει να επιστρέψει στον διάδρομο.

Όπως φαίνεται η ταχύτητα του διαδρόμου γυμναστικής ήταν τόσο μεγάλη ώστε το 6χρονο αγόρι να πέφτει και να σέρνεται για να επανέλθει στο όργανο. την τρελή ταχύτητα του διαδρόμου σε γυμναστήριο.

Ο 31χρονος Christopher Gregor αντιμετωπίζει ποινή ισοβίων για το θάνατο του 6χρονου γιού του, Corey Micciolo, εξαιτίας τραυμάτων που προκλήθηκαν από χτυπήματα είτε του πατέρα του, είτε από πτώσεις από το όργανο γυμναστικής, στο οποίο ο μικρός δεν μπορούσε να αντέξει την ταχύτητα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης προβλήθηκε βίντεο με τον Gregor να αναγκάζει τον μικρό Corey να τρέχει στο διάδρομο, από τον οποίο έπεσε πολλές φορές λόγω της υπερβολικής ταχύτητας του μηχανήματος. Ο Gregor και ο γιος του εθεάθησαν στις 20 Μαρτίου 2021 να μπαίνουν στο γυμναστήριο Atlantic Heights Clubhouse, όπου το αγόρι ανέβηκε αμέσως στον διάδρομο και άρχισε να τρέχει.

Τα πλάνα κατέγραψαν τον Gregor να περπατά μέχρι τον διάδρομο με σκοπό να αυξήσει την ταχύτητα αλλά και την κλίση του διαδρόμου.

Ο μικρός Corey Micciolo

Οι ξαφνικές αλλαγές ήταν υπερβολικές για τα πόδια του μικρού αγοριού, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει κάτω. Ο Gregor σήκωσε τον γιο του και τον έσπρωξε με βία πίσω στον διάδρομο, γεγονός που ανάγκασε τα πόδια του παιδιού να αναδιπλωθούν προς τα πίσω.  Το αγόρι ανέβηκε ξανά, αλλά έπεσε και πάλι και συνέχισε να παλεύει να παραμείνει στο μηχάνημα.

Η μητέρα του αγοριού, Bre Micciolo, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του γιου της, ανέφερε τα τραύματα του αγοριού στο Τμήμα Προστασίας και Διαρκούς Προστασίας Παιδιών του Νιου Τζέρσεϊ, σύμφωνα με την US Sun. Την 1η Απριλίου εκείνη τη χρονιά, ζήτησε από τον Γκρέγκορ να πάει τον γιο τους σε γιατρό.

Ο τάφος του παιδιού

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο Corey φέρεται να αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον ανάγκαζε να τρέχει στο διάδρομο «επειδή ήταν πολύ χοντρός», ανέφερε το δημοσίευμα. Την επόμενη μέρα, ο Gregor μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο όταν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα ναυτίας, δύσπνοιας και δυσκολία στην ομιλία.

Κατά τη διάρκεια της αξονικής τομογραφίας, ο Corey υπέστη επιληπτική κρίση η οποία στάθηκε μοιραία για τη ζωή του.

Η μητέρα του Corey, Breanna Miccolo, στο δωμάτιο του που το άφησε όπως ήταν…Η αρχική νεκροψία διαπίστωσε ότι ο Corey πέθανε ως αποτέλεσμα τραυματισμών από αμβλύ αντικείμενο με θλάσεις στην καρδιά και το συκώτι με οξεία φλεγμονή και σήψη.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του Corey ήταν αποτέλεσμα ανθρωποκτονίας, καθώς υπέφερε από χρόνια κακοποίηση.

Ο Dr. Thomas Andrew πιστεύει ότι ο Corey υπέστη οξεία τραυματική βλάβη στην καρδιά τέσσερις έως 12 ώρες πριν από τον θάνατό του, σύμφωνα με την Court TV.

Στις 9 Μαρτίου 2022 ο Gregor συνελήφθη για τον θάνατο του γιου του. Στις 30 Απριλίου 2024 ξεκίνησε επίσημα η δίκη του, με τον 31χρονο να αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων.

Ο πατέρας Christopher John Gregor