Ένα βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά το σοβαρό τροχαίο, χθες βράδυ, στην Πειραιώς, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, που παρουσίασε το Mega, αποτυπώνει τις στιγμές λίγο μετά το τροχαίο, που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 5χρονου αγοριού.

Στο βίντεο φαίνεται να επικρατεί πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταματούν, ενώ πολίτες σπεύδουν για να βοηθήσουν τους τραυματίες, που κείτονταν αιμόφυρτοι στο έδαφος και σοκαρισμένοι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Μ. Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν από τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέλφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Δείτε το βίντεο:

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών για το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (1/5) στην οδό Πειραιώς, όπου 26χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες -53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη- και τα τρία παιδιά της 33χρονης, δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Την ίδια ώρα, η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, το 5χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε, και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγία Σοφία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση.

Εκτός κινδύνου η γιαγιά, η μητέρα και τα αδέλφια του 5χρονου

Τα αδέλφια του, ένα αγόρι 10 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών, μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου. Η 53χρονη και η 33χρονη νοσηλεύονται επίσης εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με κατάγματα γόνατος και κνήμης, αντίστοιχα.