Home / Ψυχαγωγία / Αλέξανδρος Μούκανος: «Δεν θεωρώ τις συνεντεύξεις μέρος της δουλειάς μου»
Αλέξανδρος Μούκανος: «Δεν θεωρώ τις συνεντεύξεις μέρος της δουλειάς μου»
Πέμπτη, 2.5.2024, 14:10
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν είναι η δουλειά του ηθοποιού αυτή” εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μούκανος.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μούκανος, το πρωινό της Μεγάλης Πέμπτης, για να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά στη δημόσια τηλεόραση. Σε αυτή την σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, μάλιστα, ο ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν νιώθει άνετα να δίνει συνεντεύξεις.

«Δεν δίνεις πολλές συνεντεύξεις, δεν σε βλέπουμε συχνά. Το θεωρείς ότι δεν είναι μέρος της δουλειάς σου;» παρατήρησε, αρχικά, ο οικοδεσπότης της καθημερινής εκπομπής με τον καλεσμένο του ηθοποιό να τοποθετείται, με ειλικρίνεια, ως εξής. «Ναι. Δεν μ’ αρέσει, δεν έχω να πω τίποτα. Δεν είναι η δουλειά του ηθοποιού αυτή».

«Άλλο να βγεις και να μιλήσεις για τη δουλειά σου και άλλο γενικώς, έτσι» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Μούκανος. «Στο θέατρο, στις παραστάσεις και στην πρεμιέρα οφείλεις να κάνεις αυτά τα καθιερωμένα. Μέχρι εκεί».

«Βέβαια, μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας! Αυτή η λοξή ματιά που έχετε στα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Μούκανος για να δοθεί συνέχεια στην ευρύτερη συζήτηση με τους δυο παρουσιαστές της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ.